BEZ MILOSTI

Oko čega su sad zaratili Demi i Ashton?

11.10.2012 u 08:05

Bionic
Reading

Ashton Kutcher krenuo je u novu vezu s Milom Kunis, ali još ima puno posla oko razvoda od Demi Moore, jer su, čini se, ozbiljni problemi iskrsnuli zbog imovinskih pitanja

Us Weekly tvrdi da je 34-godišnji Ashton Kutcher 'tako jeftin' te da još nije pristao na podjelu imovine, unatoč tome što zarađuje nevjerojatnih 700.000 dolara po epizodi serije 'Dva i pol muškarca'.

Prošlog se mjeseca saznalo da par i godinu dana od raskida nije podnio zahtjev za razvod budući da šestogodišnji brak nikad nije bio služben. Radar Online prenio je izjave upućenih koji tvrde da je vjenčanje po kabali bilo tek simbolična svečanost, a ne službeni ulazak u brak.

Demi i Aston vjenčali su se u rujnu 2005. na svečanosti kojoj je bilo 150 uzvanika, uključujući i Deminog bivšeg supruga Brucea Willisa od kojeg se razvela 2003. Šesnaest godina mlađem Ashtonu bio je ovo prvi brak.

Ipak, jedan pravni dokument dokazuje da su Ashton i Demi bili pravno u braku. Imenovani su supružnicima u dokumentu koji dokazuje vlasništvo nad nekretninama. Taj dokument pokazuje da je 49-godišnja Demi predala zahtjev za dijelom Ashtonove nekretnine u Los Angelesu. Ma kako Ashton bio sretan u novoj vezi s Milom Kunis, ovaj ga papir sigurno neće razveseliti. Glumica je dokument potpisala u ožujku sugerirajući da će sami podijeliti svoju bogatu imovinu.

Prema napisima, imovina Demi Moore vrijedna je 150 milijuna dolara, a Ashton je težak oko 140 milijuna.