TKO BI JOJ ZAMJERIO

Odvažna kraljica krši sva pravila, a opet izgleda sjajno

19.04.2017 u 11:37

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia bila je počasna gošća na dodjeli književnih nagrada održanoj u Madridu, a uvijek elegantna i dotjerana, ovaj je puta plijenila pažnju hrabrim modnim odabirom

Moderne kraljice i princeze mogu si dopustiti gotovo nesputano uživanje u modi, a nekadašnja novinarka koja je osvojila srce španjolskog kralja Felipea te pogodnosti itekako zna iskoristiti.

Na dodjeli nagrada za dječju književnost El Barco De Vapor i Gran Angular, kraljica Letizia sve je iznenadila odabirom bijelog topa koji potpuno otkriva ramena. Budući da se radi o službenom pojavljivanju, odvažna Letizia neke je pomalo zatekla outfitom koji toliko otkriva ramena. No moderna kraljica očito ima dovoljno povjerenja u jedan od omiljenih brendova pa je zaključila da takav bijeli top s potpisom Huga Bossa može podnijeti i najzahtjevnije kritičare.

Lijepa je kraljica na trendi top odjenula klasične crne hlače još jednog brenda koji voli - Uterque - i njima je dodala potrebnu dozu odmjerenosti, jer ipak pomalo krši modna pravila bijelim topom koji je više primjeren za večernje izlaske i razigrane ljetne stajlinge.

Kraljica Letizia kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora može si dopustiti i ovakvu modnu kombinaciju jer je laskavu titulu žene s najviše stila do sada opravdala puno puta. Čak su i cipele bile prilično izazovne za dnevnu kombinaciju. Srebrne štikle Magrit s vrtoglavo visokim potpeticama od srebrnih su trakica i lako se mogu kombinirati s večernjom haljinom za kakvo svečanije događanje.