Pokazala vitku liniju

Oduševila izgledom: Nina Badrić sjajno nosi zanimljivi kupaći kostim s prorezima

19.07.2023 u 21:50

Bionic
Reading

Na obali Jadrana ovih dana možemo vidjeti mnoge poznate koji se hvale svojim isklesanim tijelima. Među njima je i naša slavna glazbenica koja se javila s za ljetovanja na Lastovu. Pale su i fotografije na kojima ističe svoju figuru i svjež, mladenački izgled

Odabir kupaćeg kostima mnoge dame stavlja na muke i mora ispuniti više uvjeta kako bi bio 'savršen'. Oku ugodan, udoban, da odgovara figuri i ističe najbolje od nje... I ove sezone trendovi nalažu jednodijelne modele, a mnogima se najviše sviđaju badići od nabranog ili elastičnog materijala koji izgledaju vrlo efektno. Jedan takav ima i Nina Badrić.

Pjevačica se odlučila za bijeli jednodijelni kupaći kostim s prorezima. Po mišljenju mnogih dama nemaju konkurenciju, a Nina je samo jedna od onih koja je pokazala koliko sjajno izgleda. Snažan trend sezone podržale su i modne influencerice, od Else Hosk do Tiffany Hsu.

Modni znalci kažu kako su, očekivano, jednodijelni kupaći kostimi idealan odabir za to, posebice ako na predjelu trbuha imaju nabore, mašne, kopče ili druge slične ušivene detalje. Nina je svoj bijeli badić iskombinirala uz šareni ogrtač koji je zavezala oko struka.

Osvježen izgled, osim vrhunskoj njezi, duguje i temeljitoj promjeni prehrane. Naime, prije više od dvije godine izbacila je iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe. Rekla je da joj se snaga zahvaljujući tome, ustostručila i da se osjeća 'odlično, poletno, bistro i snažno'.

NIKAD BOLJA PONUDa

Najljepši modeli s polica trgovina: Kupaći kostimi s ovim detaljem laskaju svima

Pogledaj galeriju