BIEBEROMANIJA

Odsad skupljajte i sličice s Justinovim likom

08.12.2010 u 11:27

Bionic
Reading

Poduzetni Justin Bieber, najtraženija teen zvijezda, izbacio je na tržište novi proizvod sa svojim likom – sličice sa svojim likom po uzoru na one kakve imaju poznati sportaši

Šesnaestogodišnjak za kojim luduju milijuni tinejdžerica kaže da je oduvijek maštao o tome da ima svoje sličice poput slavnih hokejaša.

'Skupljao sam te sličice kad sam bio mlađi. Bio sam oduševljen s tim. Mislim da će moji fanovi biti presretni', rekao je Justin. Njegova će se kolekcija sličica sastojati od 150 slika s njegovim likom, 50 samoljepivih sličica te četiri mini slagalice ovoga tjedna moći će se kupiti u SAD.

Zanimljivo je da će se u tom najnovijem proizvodu s Justinovim likom naći i nasumično ubačene slike s Bieberovim autogramom.

Sudeći po svemu, Justinov tim odlučio je čim prije unovčiti lik mlađahnog pjevača budući da je rok trajanja teen zvijezda vrlo ograničen, pa su ove godine fanovi već mogli kupiti, između ostaloga, i kolekciju lakova za nokte koji nose njegovo ime, lutkice, bokserice, parfem, aluminijske posude za vodu, periku za Noć vještica te čak i ukrase za bor.