UVIJEK POSEBNA

Odlično joj stoje: Indira ne izlazi iz ovih čizama

26.01.2019 u 10:37

Bionic
Reading

Model čizama koji prati liniju noge koji je izrađen od elastičnog materijala, veliki broj obožavateljica i slavnih osoba nosio ih je prije nekoliko sezona, no Indira Levak je vrtoglavo visoke 'čarape čizme' odlučila vratiti na prvo mjesto trendova

Balenciaga je jedan od prvih brendova koji je napravio potpuni boom s 'čarapama čizmama'. Od baršuna i likre, pa sve do kožnih i satenskih modela ove su se čizme zavukle pod kožu celebrity dama poput Lady Gage, Rihanne, Kylie Jenner. Svoj omiljeni model ovih čizama kod nas je isfurala Severina. Osim dizajnerskih inačica, takozvane 'sock boots' su dobile i bezbroj high street varijanti.

Indira Levak ih ne izlazi iz njih i ima više pari takvih čizama. 'Isfurala' ih je u raznim prigodama, od svojih spotova 'Pukni zoro' s tamburašima Dyaco, te 'Nisam spavala', a kombinira ih s različitim modnim kombinacijama.

Indira je poznata kao ljubiteljica online shopinga pa je svoje čizme, doznajemo, naručila iz inozemstva.

'Ja sam vam tipična žena, slaba na cipele i torbe. Nikad dosta, uvijek mi baš još 'te' trebaju. Priznajem, ponekad kupim i nekoliko pari odjednom i dogodi mi se da kasnije i zaboravim uopće da sam ih kupila! Nemojte misliti da izdvajam puno novca za jedan par, kupujem cipele preko interneta po povoljnim cijenama. Budući da cipele zbilja trošim na nastupima, ne isplati mi se kupovati preskupe cipele. Dobro, u mom cipelaru ima i nekoliko pari dizajnerskih cipela za posebne prilike, kao i one koje nose moj potpis. Imam tu privilegiju da za Planet obuću potpisujem Star Collection by Indira. Cipele se izrađuju prema mojim željama već 5 godina. Zar to nije san svake žene'', izjavila je ranije za tportal.

Jedna od prvih koja je 'isfurala' ovakav model čizama bila je Kylie Jenner.

Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia