ležerni i efektno

Njoj sve dobro stoji: Traper suknja odlična je za ljetne kombinacije, a kako je nositi pokazala je Jennifer Lopez

21.06.2021 u 09:22

Bionic
Reading

Ako klasična minica nije vaš modni odabir, to ne znači da se morate odreći traper suknje, a kako je kombinirati sa ljetnim stajlingom zna slavna Jennifer Lopez. Maksi traper suknja i kratki bijeli top odlično su se spojili u ležernoj kombinaciji

Nakon što je uhvaćena u razmjenjivanju poljubaca sa dečkom Benom Affleckom na večeri u Malibuu, dobro raspoložena Jennifer Lopez idući dan iskoristila je za shopping. Sa sinom Maxom uputila se u Ralph Lauren na Beverly Hillsu i pritom privukla pažnju upečatljivom modnom kombinacijom koja može poslužiti kao sjajna inspiracija za casual ljetne kombinacije.

Duga maksi suknja sašivena od različitih komada trapera bila je lepršava i puna volumena, a sjajno se nadopunila s kratkim bijelim topom otvorenih leđa koji je pravi ljetni hit. Cijeloj kombinaciji JLo je dala i kaubojski prizvuk te je obula kaubojske čizme, a stajlig je upotpunila velikim sunčanim naočala te torbicom na preklop koju je nosila preko ramena.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, ovo je jedan od prvih obiteljskih izlazaka otkako se JLo s djecom, 13-godišnjim blizancima Emme i Maxom, preselila iz Miamija u Los Angeles. Naime, nedavno je bilo objavljeno kako je Jennifer poduzela važan korak u odnosu s Benom Affleckom te se preselila u LA kako bi mu bila što bliže.