bezvremenski komadi

Odličan stajling za svaki dan: Chic haljina u kombinaciji sa sandalama koje se nose uz sve

08.06.2023 u 21:37

  • +2

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Taylor Swift oduševila je još jednom sjajnom dnevnom kombinacijom, a i ovog puta i centru pažnje našla se odlična haljina i još bolje sandale. Top izbor za ljetne dane pred nama

Otkako je započela njezina turneja Eras, Taylor Swift je stekla naviku radne dane provoditi u New Yorku pokazujući na ulicama grada koji nikada ne spava odlične modne kombinacije. Kao i njezina glazba, Taylor i po pitanju mode ima stilskih razdoblja. Prema viđenom, u njezinom ormaru trenutno prevladava klasika.

U skladu s trendom tihog luksuza koji u posljednje vrijeme vlada modnim svijetom, Taylor Swift u posljednje vrijem nosi nenametljive komade bez istaknutih etiketa koji će izgledati jednako relevantno i za deset godina.

Sukladno tome, njezin najnoviji stajling sastojao se od 'anti-trend' stila sačinjenog od komada koji vrlo vjerojatno imate u ormaru. odijevanja koji vjerojatno već posjedujete. Jednostavnu, ali uvijek elegantnu crnu pletenu, maksi haljinu brenda Reformation spojila je sa svojom omiljenom torbom Mansur Gavriel i udobnim sandalama u stilu Birkenstockica sa zlatnim kopčama.

Sandale nose potpis brenda Waylon, a posebnu pažnju pridala je i dodacima. Tako se tu našao i nenametljiv, a opet ključan tanki kožni remen brenda The Row, Anine Bing sunčane naočale te Cartier ogrlica.

  • +11
Sandale skupocjenog izgleda Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia