bezvremenski komadi

Ima tako dobar stajling: Chic suknja i top u kombinaciji sa sandalama koje idu uz sve

26.05.2023 u 11:05

  • +6

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Raspored Taylor Swift ovih dana itekako je ispunjen, a popularna glazbenica uspješno žonglira između rasprodane američke turneje i snimanja nove glazbe u studiju. Pri tome, ne zapostavlja ni modni stil i servira stajlinge vrijedne kopiranja

Taylor Swift trenutno je jedna od najzaposlenijih osoba u glazbenoj industriji. Uz nastup na rasprodanoj nacionalnoj turneji, pronašla je vremena i za snimanje nove glazbe u studiju Electric Lady u New Yorku između nastupa. A pri tome izgleda besprijekorno sjajno.

Snimljena u užarenoj dnevnoj vrevi grada koji nikada ne spava, Taylor je pokazala savršen ljetni stajling, bez mane od vrha do dna. Modnom kombinacijom dominirao je Polo Ralph Lauren komplet sačinjen od lanenog topa koji izgledom podsjeća na korzet te midi suknje A-kroja koja tako lijepo ističe struk. Doista savršeni komadi za dugo toplo ljeto koji čipkastim detaljima unose u dozu romantike u garderobu.

Što se tiče modnih dodataka, Taylor se držala neutralne palete boja, a pažnju su privukle njezine sandale. Jednostavne, a tako elegantne i profinjene bež ravne sandale s tankim remenčićima i bez nepotrebnih ukrasa, djelo su brenda Aeyde, a ovakav model jedan je od onih koji se savršeno slaže s doista svime iz ormara.

Pjevačica je stajling zaokružila jednostavnom, ali također elegantnom Mansur Gavriel smeđom Frame Box torbicom, koja se savršeno uklopila u stajling koji odiše 'tihim luksuzom'.

Naime, ono što posebno oduševljava kod ovog stajlinga upravo je ta jednostavnost i nenametljivost, okružena sofisticiranim luksuzom. A moramo priznati, te divne sandale su došle poput trešnje na vrhu ovog savršenog ljetnog izgleda.

  • +12
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije