JENNIFER GARNER

Odbacila je traperice i široke veste, i svi se slažu - ovako dobro dugo nije izgledala

14.04.2023 u 09:12

  • +3

Jennifer Garner

Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / ERIC CHARBONNEAU / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Garner pridružila se Reese Witherspoon i Aishi Tyler na premijeri serije 'The Last Thing He Told Me' u Los Angelesu, a glumica je privukla pažnju svojim glamuroznim izdanjem. Mnogi se bespogovorno slažu – Jennifer dugo nije tako dobro izgledala

Jennifer Garner povodom premijere trilera, koji se temelji na istoimenom bestseleru Laure Dave, trebao bi biti emitiran kasnije ovog tjedna, na popularnoj stranici za streaming, Apple TV+, imala je priliku još se jednom susresti kolegama, a pri tom zablistati i svojim izgledom oduševiti sve prisutne.

Za ovu priliku Jennifer, koju se najčešće može vidjeti u udobnim, ležernim kombinacijama dok obavlja brojne obvez, ovog puta pokazala je svoje glamurozno izdanje.

U Regency Bruin Theatreu, gdje je održana premijera, 50-godišnja glumica pokazala je svoju zapanjujuću siluetu noseći pripijenu bijelu haljinu bez naramenica. Čitava haljina, koja joj je sezala tik do gležnjeva, bila je ukrašena pravokutnim, blago reflektirajućim ukrasima koji su čitavom stajlingu davali dodatnu dozu blistavosti i glamura.

Laskavi stajling upotpunila je sandalama otvorenih prstiju sa tako zavodljivim zlatnim remenčićima, a po pitanju detalja držala se minimalizma kako bi prekrasna haljina ostala u prvom planu. Našao se tu tako par visećih, srebrnih naušnica te nekoliko prstena koji su dali izgledu poseban štih.

Glumica, inače maka troje djece, 17. travnja će proslaviti svoj 51. rođendan, a mnogi se slažu – izgleda bolje no ikada.

  • +7
Jennifer Garner s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia