o ovisnosti

Javna isprika Bena Afflecka bivšoj supruzi: 'Moje ponašanje je moja odgovornost'

17.03.2023 u 13:18

  • +8

Ben Affleck i Jennifer Garner

Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

U intervjuu 2021. godine Ben Affleck nespretno se izrazio pa su mnogi pomislili kako optužuje bivšu suprugu za svoj problem s alkoholom, no sada je odlučio objasniti što je zapravo tada htio reći i ispraviti nepravdu

Ben Affleck priznao je da je alkohol glavni krivac za njegovu rastavu od Jennifer Garner. Nakon godina problema s ovisnosti, glumac se osjeća spremno otvoreno razgovarati o problemu. Godine 2021. je u intervjuu dao izjavu koja je naljutila mnoge rekavši da bi još uvijek imao problem s alkoholom da je ostao u braku s Garner, a sada je odlučio objasniti što je stvarno mislio reći.

Ben Affleck odlučio se ispričati za optužbe te je rekao da je krivo shvaćen jer ne optužuje bivšu suprugu za svoje probleme s alkoholom u prošlosti.

'Da budemo jasni, moje ponašanje je u potpunosti moja odgovornost', rekao je Affleck.

Objasnio je da je svatko tko ima iskustvo rastave bio suočen s mislima preispitivanja odluke i osjećaja kao da nije uspio sačuvati brak, unatoč međusobnoj ljubavi i poštovanju. Ono što je pokušao reći 2021. je da je bio pio sve više i postajao sve manje sretan, što se odrazilo na posao, brak i život općenito.

Gledatelji intervjua posebno su mu zamjerili rečenicu kako je počeo piti iz osjećaja zatočenosti u vlastitom braku jer su stali na stranu glumice koja je uz njega bila kroz težak period. Ipak, glumac tvrdi da je to upravo suprotno od onoga što je htio reći jer iznimno cijeni bivšu suprugu te i danas održava blizak kontakt te zajedno donose bitne odluke vezane za život njihove djece. Istaknuo je kako nikada ne bi volio da njihova djeca pričaju protiv majke i o njoj govore ružno.

Utjehu i spas pronašao je u poslu, točnije u filmu 'Izvan igre' (The Way Back), a snimanje filma o bivšoj košarkaškoj zvijezdi Jacku Cunninghamu poslužila mu je kao svojevrsna terapija koja mu je pomogla u izlječenju.

POSLOŽENI PRIORITETI

Zajednički izlazak bivših supružnika: Ben Affleck i Jennifer Garner u druženju s djecom

Pogledaj galeriju