ELEGANTNA PRVA KĆI

Odbačena Ivanka Trump uzvraća udarac

14.02.2017 u 11:24

  • +4

Ivanka Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ivanka Trump doživjela je modni poraz jer su velike robne kuće poput Nordstroma i Neimana Marcusa povukle njezinu odjeću i nakit sa svojih polica, ali ona ne mari previše za to i sama nosi komade iz vlastitih kolekcija

Ivanka Trump je ovih dana posjetila očev privatni klub i ekskluzivni resort Mar-a-Lago u Palm Beachu jer je američki predsjednik ondje ugostio japanskog premijera Shinzōa Abea i njegovu suprugu Akie.

Uz upečatljive stajlinge koje je birala prva dama Melania Trump, takozvana prva kći također je bila dotjerana, ali je uz poznata dizajnerska imena nosila i ponešto od svog brenda. Ivanka Trump u Mar-a-Lago je povela cijelu obitelj te je u luksuzno odmaralište stigla u elegantnom kaputu i haljini svijetlih nijansi, a uparila ih je s plavim cipelama i torbom. Ivanka je još jednom nosila cipele Brita od brušene kože koje su se prodavale za gotovo 1000 kuna.

Cipelama je bojom odgovarala torba Mara, a malo glamura stajlingu je dala Patrasovim naušnicama ukrašenima dijamantima i safirima. 

Za svečanu večeru povodom dolaska japanskog premijera prva kći odabrala je crnu večernju haljinu, ali ovaj put s potpisom jedne od najpoznatijih modnih kuća, Dolce & Gabbana. Nakon što je Nordstrom otkazao suradnju Ivanki Trump ubrzo su se javile i druge trgovine pa je na listi nepoželjnih i u Macy'su, K Martu i Searsu, a sve zbog akcije #GrabYourWallet na društvenim mrežama, kojom se pozivalo građane da prestanu kupovati njezin brend.