ZLATNA PRAVILA

Odaberite savršen badić za svoj oblik tijela

07.06.2011 u 08:43

Bionic
Reading

Kupnja kupaćeg kostima većini je žena noćna mora. To je odjevni predmet koji nas najviše otkriva i na pladnju nudi sve sitne mane i nedostatke. No kupnja novog badića ne mora biti tako stresna, a i vi možete izgledati odlično i osjećati se seksi na plaži. Poštujući samo neka pravila i vodeći se njima, možete pronaći savršen badić koji će laskati vašem tijelu

Kad krenete u kupnju, svakako prihvatite činjenicu da je jako malo savršenih tijela na plaži i vjerujte da svatko pokušava sakriti bar neki nedostatak. Mi ćemo vam pomoći u tome da uspješno kupite seksi badić za novu sezonu. Evo i nekih pravila koja biste trebali poštovati.

Neke od najseksipilnijih žena na plaži vidjet ćete u jednodijelnom badiću. One ne otkrivaju sve, ali dovoljno da zagolicaju maštu. Seksi leđa ili dekolte u jednodijelnim badićima su uglavnom u prvom planu dok je trbuh sakriven.

Sitniji ste u gornjem dijelu tijela
Ugledajte se na Brazilke. One su žene koje uglavnom imaju jače bokove i stražnjicu, a manje grudi. Birajte grudnjake koji imaju pojačanje, a bilo bi dobro i da možete regulirati naramenice. Imate sreću jer možete nositi i seksi nabrane badiće koji će vam dodati volumen.

Možete također uživati i u seksi trokutastim bikinijima ultratankih naramenica o kojima žene s velikim grudima mogu samo sanjati.

Krupniji ste u gornjem dijelu tijela
Kod odabira badića bilo bi dobro da pazite da gornji dio ima pojačanje koje će vam biti dodatna potpora, a može izgledati jako seksi. Naramenice bi trebale biti malo šire, pa izbjegavajte one jako tanke koje se mogu urezati u tijelo.
Birajte modele koji imaju košarice i koji će vam lijepo oblikovati grudi, a možete se odlučiti i za sportski model topića koji je udoban i lijepo će pristajati većim grudima.
Birajte modele u kojima možete odvojeno kupiti gornji i donji dio.

Kratke noge ili torzo
Da biste vizualno izdužili noge, birajte badiće kojima su gaćice rezane visoko na struku i ta mala modna igra vizualno će vam produžiti noge. Ako imate punašne bokove, ova varijanta je dvostruki dobitak. Ovako rezani badići vizualno će vam suziti i bokove.
Da biste pak pozornost prebacili na gornji dio tijela, odaberite šareni ili printani top, a neka donji dio bude u jednoj boji. Izbjegavajte kupaće kostime koji imaju volane jer vam mogu vizualno smanjiti figuru.



Imate izduženu figuru
Imate jako dugačke noge i to je OK, ali ipak ne želite izgledati kao jarbol. Za vas su kao stvoreni ukrašeni badići. Oni koji na sebi imaju ringove, vrpce, perle. Isprobajte i one s horizontalnim prugama ili pjenušavim, nabranim materijalima.
Dobro ćete izgledati i u badićima jakih boja koji su trenutačno u trendu. Ako želite jednodijelni badić, izaberite neki koji je rezan oko struka tako da vizualno prekinete liniju tijela. Kupaći koji je u donjem dijelu izrađen kao kratke hlačice u stilu 50-ih je kao stvoren za vas.

Nemate struka
U ovom slučaju vjerojatno nemate izražene bokove, pa se čini kao da nemate struka. Kako bi dodali malo oblina i naglasili struk, birajte modele kupaćih koji imaju pojas.
Također se možete odlučiti za one koji imaju nabore ili neke detalje koji će vas vizualno malo proširiti u području bokova i stražnjice.



Zanimljiv kupaći s ringovima naglasak će staviti na bokove
Široka ramena
U ovom slučaju jako je važno izbalansirati gornji i donji dio. Izbjegavajte bikinije koji imaju naglašen takozvani V-dekolte. Birajte modele širih naramenica, a naglasak stavite na donji dio kupaćeg koji može biti šaren ili pak ukrašen remenom.

Punija figura
Birajte jednodijelne bikinije koji sa strane vertikalno uzduž tijela imaju jednu boju, a u sredini neka bude neki print. Izbjegavajte svjetlije boje i sada trendi neonske varijante. Da biste izdužili figuru, birajte modele koji su visoko rezani na bokovima i to će vam izdužiti noge i vizualno smanjiti bokove. Bokove ogrnite prozirnim sarongom i izgledat ćete glamurozno i osjećat ćete se samopouzdano.

Savjet plus
Neka kupaći kostim naglasi ono dobro na vama.
Nabori, volani i printovi učinit će vaše tijelo raskošnijim.
Gornji dio bez naramenica idealan je za visoke cure.
Duboki dekolte izdužuje torzo.
Pazite na teksturu, boju i podstavu koju ima badić jer je važno kad se smoči da ne bude proziran.