TKO ĆE NA TRON UZ LANU?

Odaberite najseksi Hrvata 2010. godine

03.01.2011 u 10:40

Bionic
Reading

Nakon što smo, uz vašu pomoć, na tron seksipila 2010. postavili Lanu Jurčević, red je da joj pridružimo prošlogodišnjeg kralja seksipila, za što opet tražimo vašu pomoć

Dok je u ženskom izboru horda ljepotica pretendirala za ulazak u deset, kod muškaraca je situacija bila još napetija, a konkurencija tako opako gusta da smo se odlučili, zbog mira u redakciji, velikih deset proširiti na još većih i ovaj put nimalo nesretnih trinaest. No, sigurni smo da vam malo šira ponuda nimalo neće zasmetati, naprotiv. Pa krenimo…

Za razliku od ženskog seksipila koji je znatno konkretniji, muški je nešto slojevitiji, samim time i lista je raznovrsnija. Tako možete birati između nogometaša Nike Kranjčara i mlađahnog Dejana Lovrića, kao od stijene odvaljenog hokejaša Johna Hećimovića te čiste klasike Gorana Ivaniševića.

Ljuta konkurencija sportašima bit će uvijek napeti glumci Goran Bogdan, Ivan Herceg i Janko Popović Volarić kojemu zlatni prsten nije umanjio privlačnost, te predstavnici glazbenih voda Jura Blažević iz Connecta i mlada nada domaćeg seksipila, ujedno dečko Franke Batelić, Luka Tomaš iz KinoKluba.

Sigurni smo da će važnu ulogu u izboru odigrati i predstavnici medija, 'vrhunsko vino hrvatske televizije' Zoran Šprajc, njegov kolega Aleksandar Stanković te friško rastavljeni direktor prodaje Nove TV Eduard Bočkaj. Na kraju prava biznis bomba – Emil Tedeschi.

Uživajte u glasanju i facama od formata.