U SKUPIM KRPICAMA

Od poroda su prošla tri mjeseca, a Georgina Rodriguez izgleda sjajno u pripijenoj kreaciji koja naglašava njezine atribute

19.07.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Zaručnica Cristiana Ronalda u travnju je na svijet donijela djevojčicu Bellu Esmeraldu i to nakon komplikacija na porodu kada je izgubila drugu bebu, sina blizanca. Neko vrijeme lijepa Argentinka nije se oglašavala na društvenim mrežama, a sada je ponovno aktivna

Iako se na neko vrijeme potpuno posvetila obitelji i najmlađoj kćerkici Belli Esmeraldi koju je dobila sa zaručnikom Cristianom Ronaldom, Georgina Rodriguez sada je ponovno aktivnija na društvenim mrežama pa javnosti daje uvid u svoju svakodnevicu.

Atraktivna brineta posljednjom je objavom uspjela sve baciti u trans, a na njoj pozira u pripijenoj ljetnoj haljini, u kojoj su do izražaja došle bujni atributi. Osim toga, uspjela je pokazati svoju sjajnu figuru koja je tri mjeseca nakon poroda fantastično isklesana. Dok je pozirala ispred grandiozne moderne vile u kojoj stanuje s nogometašem i njihovo petero djece, Georgina je na sebi imala i nekoliko skupocjenih modnih dodataka na koje je slaba.

Otkrila je to i u svojoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji kada je nabrajala koji su joj najdraži dizajnerski brendovi i otkrila što sve krije u svojoj garderobi.

Ovoga puta ukrasila se neizostavnim Hermes natikačama u zelenoj boji kojima je odlučila podići cijeli stajling. Riječ je o skupocjenoj obući, jednoj od najprodavanijih predmeta luksuzne modne marke Hermes. Natikače su ujedno poslužile kako sjajna inspiracija mnogim drugim brendovima koji su izbacili svoje verzije.

Nosila je Georgina i Balenciaginu torbicu Le Cagole u šljokastoj varijanti.

  • +2
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia