RODITELJI U PROVODU

Odmor na Ibizi: Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez snimljeni u noćnoj zabavi

28.06.2022 u 16:51

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo trenutno koristi ljetnu stanku. S obitelji je otputovao na Ibizu, a tamo je sa svojom zaručnicom Georginom odlučio iskusiti čari noćnog života

Obitelj nogometaša Cristiana Ronalda trenutno odmara na Ibizi, mjestu koje ljeti okuplja bogate i slavne željne luksuznog i ludog provoda. Nakon što su snimljeni na jahti kako uživaju u morskim radostima te pronalaze spas u moru od vrućina koje su zahvatile Europu, zaručnici Cristiano i Georgina Rodriguez uhvaćeni su u noćnom izlasku.

Slavni Portugalac izveo je svoju voljenu u jedan od španjolskih noćnih klubova, a lijepa crnka za tu se prigodu posebno dotjerala. Odjenula je pripijenu zelenu haljinu kojim je istaknula svoj seksepil ali i pokazala nevjerojatnu figuru samo dva mjeseca nakon poroda.

  • +2
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladi roditelji kojima se u svibnju dogodila tragedija, a kada je Georgina koja je nosila blizance tijekom poroda izgubila jedno dijete, sada su se odlučili malo opustiti i brige staviti po strani.

Uživali su u ljetnim ritmovima uz dobro piće i atmosferu, a pri izlasku iz kluba izazvali su pravu histeriju obožavatelja.

Prije dolaska na Ibizu, slavna obitelj boravila je na Mallorci.