za svaku prigodu

Od mini do maksi modela: Ovo su najljepše haljine za jesen i zimu pred nama

22.10.2023 u 20:20

Bionic
Reading

Jesen je vrijeme promjena - ne samo da se temperature spuštaju, već i naši ormari žude za osvježenjem. A udobnom, chic i nosivom haljinom, u kojoj ste spremni za pokret za tren oka, nemoguće je pogriješiti

Iako jesen znači tmurno i kišno vrijeme, to je ujedno vrijeme mode. Ako mislite da ćete morati do proljeća pričekati s nošenjem lijepih haljina i laskavih krojeva, prevarili ste se. Naime jesen je ujedno vrijeme chic mode! A ove godine najbolje jesenske haljine nude nevjerojatnu raznolikost za definiranje stila.

Naime nijedan odjevni komad ne djeluje tako efektno i momentalno kao dobra haljina, a ovogodišnjim jesenskim i zimskim modelima posebno je teško odoljeti.

Popularni modeli

Odjevni trend koji nikada neće izaći iz mode su mini, midi i maksi haljine s grafičkim printom. Tu su i krojevi s voluminoznim rukavima, a oni su već prošlih godina proslavili svoj veliki povratak. Statement rukavi i razigrani printovi snažno odišu romantikom, a ove godine podjednako predstavljaju moćne modne komade i jedni su od najtraženijih.

Mini haljine i dalje su snažno prisutne, no one su sada vrlo elegantne i odišu bezvremenskim chicom. Uz to, tu je i vječna košulja-haljina, a ona i u ovoj sezoni ostaje vječno jednostavan modni komad. Udobna, ali moderna, košulja-haljina postaje klasik koji ne funkcionira samo kao dio poslovnog looka.

Kada temperature padnu, pletene i džemper-haljine savršen su izbor i apsolutni must have. Ovi modeli kombiniraju udobnu eleganciju s različitim stilovima, od udobnog krupnog pletiva do delikatnih pletenih uzoraka.

Možete ih upariti s čizmama i remenom i tako istaknuti struk ili ih samo ležerno nositi uz tenisice. Ove haljine nude svestranost koja je tako potrebna u prijelaznoj sezoni.

Posebnu pažnju ove sezone privlače haljine s printom. Od živopisnog cvijeća do apstraktnog dizajna – izbor je doista velik. Cvjetni uzorci još uvijek su popularni, ali životinjski motivi, geometrijski oblici i umjetnički printovi također osvajaju ovosezonsku modu. A jedno je sigurno: ove haljine idealne su za osvježenje dosadnih jesenskih dana.

U galeriji bacite oko na neke od najvećih trendova, od pletenih i džemper-haljina do mini verzija, svečanih modela i košulja za jesen/zimu. Jer zašto bi najljepše haljine bile rezervirane samo za zimu?

  • +21
Haljine za jesen i zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo