OSVAJA NA PRVI POGLED

Od glave do pete u bijelom - pokušajte ne gledati u buduću kraljicu

10.06.2014 u 06:40

  • +3

Princeza Letizia

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Carlos Alvarez

Bionic
Reading

Princeza Letiza uvijek izaziva uzdahe divljenja, a ovoga puta nitko nije mogao ostati ravnodušan kada se pojavila od glave do pete u bijelom

Otkako je svijet obišla vijest da će novi kralj Španjolske postati princ Felipe, a nova kraljica njegova supruga, princeza Letizia, svaki korak buduće kraljice pomno se prati. Tako je bilo i ovoga puta, povodom svečanog ručka u čast meksičkom predsjedniku Enriqueu Peni Nietu i njegovoj supruzi Angelici Rivera u Madridu.

Princeza Letizia i ovoga puta je pogodila modnim odabirom. Baš kako priliči događaju, odjenula je usku haljinu koja joj je sezala točno do ruba koljena. Princeza, a buduća kraljica, već je svojim prijašnjim modnim odabirima pokazala da se sjajno snalazi u jednostavnim modnim komadima koje kombinira s upečatljivim detaljima.

Tako je jednostavnu bijelu haljinu koja prati liniju tijela kombinirala s čipkastim bijelim sakoićem sa zlatnim gumbima te salonkama s printom zmijske kože. I ovoga puta već na prvi pogled osvojila je sve zaljubljenike u modu.