obnovite svoju garderobu

Od danas je internetska ponuda bogatija za još jednu modnu trgovinu!

30.11.2020 u 13:05

Bionic
Reading

Nakon gotovo četiri godine od otvaranja svoje prve trgovine u zagrebačkoj Martićevoj ulici te gotovo dvije godine od otvaranja one u Rovinju, jedinstvena selekcija skandinavskih modnih brendova Garderoba Concept Storea od sada je dostupna kupcima širom Hrvatske, ali i onima izvan njezinih granica

"Garderoba Concept Store nikada nije bila zamišljena kao još jedna trgovina odjećom. Nakon otvaranja dvije trgovine u samo dvije godine i intenzivnog rasta koji nas je pratio u prošloj godini, u našim je poslovnim planovima ova godina trebala biti takozvani"cruising speed", mirnije razdoblje bez novih investicija. Međutim, ono što nam je ova godina svima pokazala je da se uvijek može dogoditi čak i nešto što se prije svega devet mjeseci činilo gotovo potpuno nevjerojatnim. U uvjetima epidemije i prisilnog zatvaranja poslova koje smo proživjeli ovog proljeća, s trgovinama punim novopristiglih kolekcija, bilo je očito da se sve oko nas počinje mijenjati i da nam ipak nešto nedostaje." rekla je vlasnica i idejna začetnica Garderobe Ana Ivančić.

"Tako je sazrela odluka o otvaranju web trgovine i prije četiri smo mjeseca krenuli s pripremama. Obzirom na već definirane visoke standarde Garderobe, od samog dizajna do ukupnog iskustva kupnje, najveći je izazov bio što više toga prenijeti na web, zbog čega brzina nikako nije bila ključna. Kako smo gradili priču, tako su se otvarale nove ideje, od kojih su neke implementirane, a još puno njih će tek ugledati svjetlo dana.

U našoj web trgovini uz nove aktualne kolekcije Garderobinih modnih brendova, u ponudi je i Arhiva - preostali komadi iz prijašnjih kolekcija koje prodajemo u Rovinju.

Garderoba Concept Store je od prvog dana vrlo aktivna na društvenim mrežama. Međutim kroz Instagram i Facebook nismo mogli ispričati sve te fantastične priče o dizajnerima čije kolekcije nudimo, ali niti prikazati svu raznolikost naše ponude onima koji nas nisu bili u mogućnosti posjetiti u Zagrebu ili Rovinju. Kroz Garderobin web shop će sada i to biti moguće i jako me veseli što ćemo na ovoj platformi moći graditi dalje upravo ono po čemu smo jedinstveni.

Koliko god izazovno bilo razdoblje koje nas je inicijalno potaknulo na razmišljanje o web trgovini, danas mogu reći da mi je silno drago što smo otvorili ovaj novi izlog. Kroz njega ćemo svima moći još bolje približiti što je to Garderoba Concept Store, ali i ponuditi puno priča o modi i odjeći - prekrasnom i iznimno kreativnom svemiru koji naše živote čini veselijima i ljepšima." istaknula je vlasnica Ana Ivančić.