INDITEX OSVAJA EUROPU

Od 3. ožujka Zarine krpice i u Hrvatskoj će se kupovati online

18.02.2016 u 11:19

Bionic
Reading

Nakon što je domaće ljubiteljice brendova ulične mode H&M razveselio objavom kako namjerava do kraja godine omogućiti online kupnju i u Hrvatskoj, iz španjolskog modnog giganta Inditexa također stižu sjajne vijesti. Naime, Inditex je odlučio lansirati online trgovine diljem Europe, uključujući Hrvatsku. Modne ovisnice tako će iz udobnosti doma već od 3. ožujka moći kupovati Zarine krpice, ali i one iz ostatka Inditexova carstva poput Pull&Beara, Massima Duttija, Bershke, Oysha, Stradivariusa i Zare Home

Kako se saznaje, od 3. ožujka Zara kao članica grupacije Inditex uvodi uslugu online šopinga, čime će krpice iz trgovina biti dostupne jednim klikom miša.

Španjolski modni gigant Inditex, koji u svom vlasništvu ima brendove poput Zare, Pull&Beara, Massima Duttija, Bershke i Stradivariusa, osnovan je 1985. i danas je jedna od najvećih svjetskih modnih grupacija. Modni lanac Zara, ujedno najpoznatija članica grupacije, posljednjih godina proširio se na tržište Meksika, Kine i Južne Koreje.

 
Najnovija vijest iz Inditexa najavljuje predstavljanje nekoliko web shopova. Do travnja brendovi grupacije Inditex bit će dostupni online u 28 država članica Europske unije. Već od ožujka Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe lansirat će online trgovine u Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Finskoj, Mađarskoj i Slovačkoj.

Svi online dućani imat će sve proizvode koji su dostupni u uobičajenim trgovinama te po istim cijenama.

415698,413662,416097,415728