savršene za ljeto

Obožavat ćete ih: 10 najljepših i najudobnijih ravnih sandala za nošenje od jutra do mraka

11.06.2023 u 07:33

Bionic
Reading

Modne kuće kao što su Dior, Giorgio Armani ili Giambattista Valli učinile su ravne sandale središnjim fokusom na svojim posljednjim revijama. Sudeći prema svemu, ti modeli bit će među najpoželjnijim ovog ljeta

Kada je riječ o basic odjeći za ljetne dane, nemoguće je ne spomenuti lijepe i udobne ravne sandale, savršene za nošenje od jutra do mraka, uz sve iz ormara. Što se tiče stila i udobnosti, u ljetnoj sezoni ne postoji ništa bolje od para ravnih sandala koje će upotpuniti baš svaki izgled.

Osim toga, ovaj model cipela u 2023. godini doživljava svoje zlatno doba. Brendovi poput Giorgija Armanija ili Giambattiste Vallija majstorski su vratili sandale na modnu pistu - čak se i slavne dame klade na njih kada su u pitanju stajlinzi za crvene tepihe.

Na primjer, Jennifer Lawrence ih je nosila u jednoj od večeri Cannes Film Festivala uz impresivnu crvenu haljinu. Takve su i Diorove cipele koje je brend predstavio prošlog ožujka u Bombayu u skopu svoje kolekcije za jesen 2023. Ondje su svi modeli kombinirali komade koje je kreirala Maria Grazia Chiuri s prekrasnim i udobnim ravnim sandalama.

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Taj događaj, uz najave da visoke potpetice (barem na neko vrijeme) odlaze u zaborav, potvrdio je kako je elegancija bez muke i napora veliki trend ovog trenutka. Jedno je sigurno - više nije potrebno obuvati visoke cipele kako bi look bio sofisticiran, a glamur nije nužno povezan s vrtoglavo visokim potpeticama.

  • +5
Ravne i udobne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo