male tajne stila

Obožavaju je zbog odličnih stajlinga, a Hailey Bieber sada otkriva tajnu svog stila i modne komade koje uvijek treba imati u ormaru

13.08.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Bez obzira nosi li bikini i veliki damski šešir dok je na odmoru s Justinom Bieberom, privlači poglede u mini haljinama s torbicom preko ramena dok večera s Kendall Jenner ili na društvenim mrežama objavljuje selefie u širokim trapericama i trendi tenisicama – nema sumnje Hailey Bieber odlično se snalazi u modnom svijetu

Mnogi se dive modnim stilu supruge Justina Biebera, a njezini stajlinzi odlična su modna inspiracija. Nevjerojatnom lakoćom kombinira i spaja visoku modu i urbani stil, a da modu ima u malom prstu dokazuje i činjenica da u posljednje vrijeme nema stilista te sve odjevne kombinacije osmišljava sama.

'Pokušavam neke stvari raditi sama. Trenutno sam u fazi kada eksperimentiram s dosta različitih trendova i stilova,' rekla Hailey u intervjuu za Vogue.

Njezine modne kombinacije vrlo često uključuju odvažne i jarke boje, odvažni krojevi joj nisu strani, a inspiraciju nerijetko potraži od brojnih modnih idola. Iako je vrlo sklona modnom eksperimentiranju, te što se tiče mode za nju su granice pomične, Hailey kaže kako postoje određeni modni komadi i stilovi od kojih nikada ne odustaje. To su prije svega vječne, uvijek trendi bijele tenisice koje nosi s najrazličitijim modnim kombinacijama.

Ljubav prema bijelim tenisicama rezultirala je i najnovijom modnom suradnjom sa Supergom. Hailey je ovo druga modna s talijanskim brendom obuće, a u intervjuu kaže: 'Doista smo uživali. Fotografije su odlične, kampanja je nevjerojatna i volim raditi s ovim timom.'

  • +7
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hailey kaže kako suradnje bira prema proizvodima koje bi i inače nosila i koristila, pa je tako suradnja sa Supergom došla prirodno jer je obožavateljica bijelih tenisica za koje smatra da se odlično slažu uz svaku odjevnu kombinaciju i lako se prilagode svakom stajlingu.

'Obožavam obične, klasične bijele tenisice i volim ih kombinirati s različitim modnim kombinacijama. Odlično mi izgleda kratka haljina uz tenisice, kao i široke traperice i kratki topić, a prolaze i uz traperice i sako. Tenisice su doista univerzalni modni komad i s njima je gotovo nemoguće pogriješiti,' kaže Hailey.

Osim tenisica, Hailey kaže kako u ormaru uvijek treba imati par širokih traperica, odličan sako i kratke traper hlačice, a modni stil voli bazirati na klasičnim komadima, kao što su bazne majice i topići koji idu uz sve, i to u različitim prigodama.

Hailey kaže kako se njezin modni stil definitivno promijenio i razvio tijekom godina. Za odjevne kombinacije često je inspiriraju kampanje na kojima radi, ali i Pinterest gdje obožava istraživati kako drugi kombiniraju odjevne komade.

Što se tiče modnih pravila Hailey kaže: 'Jedna od osnovnih stvari koje želim od odjeće je da se osjećam udobno. Ako cijeli dan žurim i jurim obavljajući različite obveze, želim se osjećati ugodno. To je moje pravilo za svakodnevno oblačenje.'