Tehnologija zaključavanja vlasi

Obješena i oštećena kosa živnut će već nakon prvog korištenja ove kreme

12.04.2022 u 09:59

Bionic
Reading

Nema osobe koja se nije susrela sa suhom, oštećenom i ispucalom kosom, a nakon zime to se posebno primjećuje. Važno je zato prilagoditi joj njegu kako bi se što prije oporavila

Znanost ovdje ima važnu ulogu jer dolaskom na tržište novih formula, vaša se kosa može oporaviti najbrže do sad. To će posebno razveseliti one s kovrčavom kosom koja sama po sebi ima tendenciju konstantno pucati. Keune Supreme Lumi Coat krema novost je na tržištu, a rezultat je znanstvenih istraživanja kojima je cilj vaša zdrava i snažna kosa.

Naša kosa je izložena raznim stresovima svaki dan

Kada je kosa izložena elementima ili kemijskim tretmanima, gubi svoj prirodni zaštitni štit. Nakon što se ovaj prirodni štit ošteti, kosa postaje sklona lomljenju, zapetljavanju i kovrčanju. Rezultat je dehidrirana kosa kojoj nedostaje sjaj i blistavost. Tada na red dolaze proizvodi brenda kojem vjerujemo. To je već sto godina nizozemski brend Keune. Ono zbog čega su i dalje top izbor profesionalaca je njihov održiv pristup radu, 100% su cruelty free, a njihovi proizvodi su i dalje vrhunski i prilagođeni raznim vrstama kose i njihovih stanja. Tako je iz njihove tvornice na tržište stigao proizvod koji je donio totalnu revoluciju u njegu kose.

Tehnologija zaključavanja vlasi

Znanstveno napredna formula Lumi Coat razvijena je s tehnologijom za zaključavanje vlasi formulirana u laboratoriju koja oponaša iscrpljeni zaštitni sloj kose, stvarajući vitalni štit koji obnavlja i štiti oštećenu kosu, a da je ne opterećuje. Od kad se pojavio na tržištu postao je favorit svakog frizera za stvaranje glatke, dubinski nahranjene kose neodoljivog sjaja. Savršeni rezultat mekoće aktivira se toplinom, pogodan je za sve tipove kose posebno za tanke i srednje strukture kose, a traje i do 3 pranja.

Veganska formula sa zaštitom od topline

Nova Lumi Coat Supreme krema je teksture poput gela u kremi za sve tipove kose. U sinergiji sa svojim prethodnikom s tehnologijom zaključavanje vlasi koja ima sposobnost dodavanja hidratacije i zaglađivanja kutikule kose. Jedinstvena formulacija čini ga idealnim za gustu, grubu i kovrčavu kosu bez da je otežava. Štiti od topline do 230°C, a obožavat će ju gusta, gruba i kovrčava kosa. Vaša frizzy i stršeća kosa postat će čak 2x* zaglađenija nakon jednog nanošenja i sa do 91%* više regeneracije.

Zašto Keune brand?

Zato što je Keune u sto godina od male nizozemske obiteljske firme postao vodeća svjetska kompanija s proizvodima za njegu i stiliziranje kose, uz poštivanje osnovnih načela od kojih je sve krenulo. Svi Keune proizvodi su 100% bez okrutnosti, ne testiraju se na životinjama, a odbijaju prodavati Keune proizvode u zemljama u kojima je testiranje na životinjama obavezno. Kao obiteljska tvrtka, u Keune-u vjeruju u odgovornost svih nas o brizi za naš planet i ljude koji na njemu žive. Kako sada, tako i za buduće generacije. Više o održivosti i cijeloj filozofiji Keune branda pročitajte ovdje, a Keune brand proizvode za profesionalnu njegu potražite u Keune frizerskim salonima uz savjetovanje stručnjaka, kao i u Keune webshopu ili u Keune Hair Point-u.