VJERA, LJUBAV I OBITELJ

Obiteljske tajne Igora Štimca

15.06.2012 u 10:30

Bionic
Reading

O nogometu, biznisu, obitelji i očinstvu svoje je stavove i razmišljanja otvoreno izrekao proslavljeni 'vatreni' Igor Štimac

'Kad igra Hrvatska, nemoguće mi je ostati miran. Često kad osjetim da ću puknuti, isključim ton i dam sebi nekoliko sekundi oduška da ne bih opsovao u eter', priznao je komentator utakmica Europskog prvenstva Igor Štimac u intervjuu za Studio. Dodaje da najviše vjeruje u Španjolce i Nizozemce.

S bratom i ocem prije nekoliko godina pokrenuo je obiteljski biznis proizvodnje vina i uzgoja maslina, ali Igor naglašava da je iznad materijalnog u njihovoj obitelji uvijek bila vjera i ljubav koju pružaju jedni drugima.

'Imao sam najbolju majku na svijetu i izvrsnog oca koji je cijeli život učio, radio i stvarao da nama ne bi ništa nedostajalo. Iz tih je razloga imao malo vremena koje nam je mogao posvetiti, ali njegovu ljubav sam mogao osjetiti na kilometre. Mislim da sam mu jako sličan, on je moj istinski uzor, iako ponekad zna biti malo naporan, pa se svi šalimo na njegov račun', rekao je Igor i dalje nastavio o svojoj djeci.

'Obožavam svoju djecu, pokušavam i trudim se biti dobar otac, a vrijeme će pokazati koliko sam uspio u tome', zaključio je.

Na pitanje je li popustljiv u očinstvu, odgovara: 'Odgovornost je ono na čemu inzistiram. Nisam strog, ali nastojim biti autoritet', rekao je ponosno.