HRVOJE RUPČIĆ:

O Zrinki i meni pišu potpuno krive stvari

15.05.2010 u 14:25

Bionic
Reading

Glazbenik je u Biogradu, gdje se održava Porin, imao koncert s grupom Cubismo, dok njegova draga, glumica Zrinka Cvitešić, vodi dodjelu diskografskih nagrada. Odlično se provode, a jedino što Hrvoju smeta je to što stalno čita netočne informacije o Zrinki i sebi

U Biogradu se održava 17. po redu Porin, gdje se okupilo mnogo pjevača s hrvatske glazbene scene kako bi sudjelovali na dodjeli prestižne nagrade ili se samo družili s kolegama.

Hrvoje Rupčić došao je na Porin u društvu svoje drage Zrinke Cvitešić koja iz dana u dan pokazuje koliko je talentirana. Naime, osim što će voditi Porin, Zrinka će s kolegom Duškom Modrinićem pjevati pjesmu Dine Dvornika 'Hipnotiziran' te, naravno, plesati. Na generalnu probu došla je u visokim crvenim štiklama u kojima je vrlo spretno skakutala po prekrasno uređenoj pozornici.Hrvoje nam je otkrio da se odlično zabavljao dok je pažljivo gledao svoju dragu kako odrađuje generalnu probu, a na Porin je stigao jer je s Cubismom imao koncert povodom 15 godina Aquariusa, njegove izdavačke kuće.

'Odlično mi je ovdje u Biogradu, tu smo od srijede i odlično se zabavljamo. Jedino što mi smeta je što se stalno pišu potpuno krive stvari o Zrinki i meni. Pisali su da smo bili u nekom klubu, a nismo, pa još neke stvari, ali osim toga, sve je OK. Družimo se s kolegama i ovo je poseban događaj za nas glazbenike. Odradili smo koncert koji je bio odličan, samo nas vrijeme nije baš poslužilo. Danas putujem za Zagreb jer imam koncert i, sve u svemu, odlično sam se proveo', zaključio je Hrvoje Rupčić u razgovoru za tportal.hr.