TEK JE RODILA...

O njezinoj vitkoj liniji svi govore, a u ovome je tajna

26.02.2015 u 12:01

Bionic
Reading

Britanska glumica Rosamund Pike oduševila je na dodjeli Oscara u pripijenoj crvenoj haljini koju potpisuje kuća Givenchy zadivivši svojom fantastičnom linijom

Baš kako je i naš modni kritičar Nenad Korkut primijetio, Rosamund je briljirala ulogom u napetom trileru Davida Finchera 'Nestala', a bila je i prava senzacija na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih filmskih nagrada. U tom filmu glumi psihopatkinju Amy Dunne koja se osvećuje svom suprugu kojeg glumi Ben Affleck. Za tu je ulogu bila nominirana i za Zlatni globus, BAFTA-u i nagradu SAG.

Lijepa Britanka mamila je poglede u elegantnoj haljini na dodjeli Oscara, a budući da je samo prije dva mjeseca rodila, svi su se pitali kako se tako brzo uspjela dovesti u formu.

Naravno, linija joj nije pala s neba - rezultat je to naporne tjelovježbe. Rosamund Pike (35) pet je puta tjedno vježbala sa svojom trenericom Holly Lawson pa se zapanjujućom brzinom vratila u staru formu.

'Ona se vratila na staru kilažu. Bez problema može odjenuti i odjeću prije trudnoće. Na njezinom ravnom trbuhu počeli su se ocrtavati mišići', oduševljeno govori njezina trenerica.

Ova 35-godišnja glumica, inače mama dvoje djece, tijelo je stesala predano vježbajući pet puta tjedno po sat vremena. I tako disciplinirano pet tjedana! Trening se sastojao od ciljanih vježbi, čučnjeva, skokova i trčanja. A rezultat je doista impresivan.

Glumica planira nastaviti održavati vitku liniju tjelovježbom dva-tri puta tjedno.