uz sve iz ormara

O da, vraćaju se: Ovog ljeta svi će nositi ove traperice

20.04.2023 u 06:30

Bionic
Reading

Traperice su jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta veći dio godine. Osobito u jesen, zimu i proljeće, robusna tkanina osigurava da se ne smrznemo i da ostanemo elegantni. No omiljene hlače zahvaljujući novom trendu itekako su nosive i ljeti

Iako po vrućini radije biramo ugodnije materijale i krojeve poput lanenih hlača, kratkih hlača i modela od pamuka, činjenica je da traperice itekako mogu biti savršen modni pratilac i ljeti.

A najbolje su one kraćeg dizajna. Do koljena ili malo iznad - da budemo precizni. O da, capri hlače se vraćaju! Čini se da povratak nekih trendova na modnu scenu vraća i (gotovo) zaboravljene modele.

Davno zaboravljene traperice slave modni povratak i postat će pravi trend

Ravno iz 50-ih stiže itekako cool trend iz svijeta traperica. Capri hlače tada su bile apsolutni modni must have, a vrući hit bile su traperice ¾ duljine, pripijenog kroja i s prorezom sa strane - žene su ih nosile od jutra do večeri. Sada, više od 70 godina kasnije, kratka traper verzija se vraća i osvaja modnu scenu.

Capri hlače bile su popularne u svim varijantama, a tome ćemo svjedočiti i sada, ali s traper verzijom kao najvećim trendom. Osim toga, ljetne hlače dobivaju vizualnu nadogradnju. Tako su sada vrlo popularni široki i opušteni modeli te je kratka verzija znatno kraća nego što je bila prije sedam desetljeća. A kratke traperice savršeno pristaju uz balerinke, loaferice ili tenisice.

Kako kombinirati kratke traperice tijekom ljeta 2023.

U traper varijanti, capri hlače odlično će i osvježavajuće izgledati uz široke košulje ili bluze. Odjenite majicu bez rukava i tenisice i - izgled će biti potpun. Ali kratke traperice mogu biti i elegantne. Što kažete na par sandala s petom i lepršavu bluzu? Ili oversized sako i kaubojske čizme? U svakom slučaju, uspjeh je zagarantiran. A tu je još jedna prednost - ovaj model traperica pristaje baš svakoj dobi.

Capri traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije