KATIE HOLMES

Evo zašto biste u garderobi trebali uvijek imati košulju 'oversized' kroja

09.06.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Još je davno poznata dizajnerica Carolina Herrera izjavila kako je bijela košulja must have komad koji svaka žena mora imati u svojem ormaru

Bijela košulja je baš poput male crne haljine, crnog sakoa ili traperica koje savršeno pristaju i ističu prednosti, nešto što svatko mora imati u garderobi, pa nije nikakvo čudo da ovaj modni klasik rado nose i Meghan Markle, Jennifer Aniston, Victoria Beckham...

Herrera, američka kreatorica venecuelanskih korijena redovito u svojim kolekcijama uvrštava bijelu košulju još od 1981. i tvrdi da je se nikad neće zasititi:'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva sigurnosna, spasonosna dekica. Možete je nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o osobi kako će je nositi'.

I apsolutno se slažemo s njom!

Ovaj univerzalni komad možete iskombinirati i s dugom suknjom, kuloticama, kožnim minicama ili vrućim hlačicama te tako skockani uputiti se u večernji provod, a ljeti bijela košulja može poslužiti i umjesto kaftana prilikom odlaska na plažu.

Bijela košulja posebno ako je komotnijeg oversized kroja modna je investicija s kojom jednostavno nema greške, a to dobro zna i neokrunjena kraljica street stylea, glumica Katie Holmes.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: SOPHIE FRITZ / INSTAR Images / Profimedia

Lijepa brineta uvijek je u korak s trendovima, pa nije promaknula fotografima u šetnji u još jednom izdanju koje vrijedi iskopirati.

  • +2
Katie Holmes i Bobby Wooten III Izvor: Profimedia / Autor: Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia

Zgodna Amerikanka koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Dawson's Creek' udobne traperice najpoželjnijeg, šireg kroja od tamnog denima bez greške je spojila s oversized bijelom košuljom s jedva vidljivim svijetloružičastim prugama.

Košulju je nemarno utaknula u traperice i uskočila u tenisice, a ovaj minimalistički stajling zaokružila je efektnom shopper torbom stila pastelnih tonova.

Katie je nosila ležernu frizuru i jedva vidljiv make up što je dodatno istaknulo njezinu prirodnu ljepotu.