VRUĆA LISTA

O da, ona je najljepša žena na svijetu

11.06.2014 u 18:44

  • +6

Najseksi žene na svijetu

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Časopis Maxim objavio je ovogodišnju listu 100 najljepših žena na svijetu. Na listi, koja se često smatra ultimativnom top listom najljepših žena svijeta, prvo mjesto osvojila je zanosna Candice Swanepoel

Zanosna anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel zasjela je na laskavo prvo mjesto Maximove liste 100 najljepših žena na svijetu, a na partyju istoimenog časopisa na najbolji mogući način pokazala je zašto je upravo ona najljepša žena na svijetu.

Na godišnju zabavu povodom objavljivanja liste 100 najljepših žena na svijetu po izboru časopisa Maxim koja se održala u Los Angelesu zanosna plavuša, 25-godišnja Candice, poznata i kao jedna od anđelica Victoria's Secreta, stigla je od glave do pete odjevena u seksi crnu kožu. Crne uske kožne hlače kombinirala je s kratkim kožnim topićem otvorenih leđa koji je otkrivao vitak struk i ravan trbuh, a Candice je svima pokazala zašto je upravo ona najseksi žena na svijetu.

Sama Candice je rekla kako je doista sjajno biti prva na listi toliko lijepih žena te da je to predivan osjećaj. Odmah iza Candice našla se zavodljiva Scarlett Johansson, a na trećem mjestu  je Katy Perry. Na visokom četvrtom mjestu našla se Irina Shayk, na petom Jennifer Lawrence, dok je prošlogodišnja pobjednica Miley Cyrus na 25. mjestu. Osim toga, lijepe Bar Refaeli, koja je bila pobjednica prije dvije godine, uopće nema na listi.

Prvih deset najljepših žena prema izboru magazina Maxim:
1. Candice Swanepoel
2. Scarlett Johansson
3. Katy Perry
4. Irina Shayk
5. Jennifer Lawrence
6. Zooey Deschanel
7. Alessandra Ambrosio
8. Jessica Alba
9. Mila Kunis
10. Cara Delevingne