PROLJEĆE NA TPORTALU

Novi vikend i nove nagrade

11.05.2012 u 11:22

Bionic
Reading

Vikend vam donosi nove nagrade: Planetopija poklanja knjige '10 minuta pozornosti', Bio&Bio je pripremio poklon bon za 'Relax Business Beauty' tretman u centru Orgona, Oriflame poklanja ruža za usne, a iz Avona nam dolazi pet Nailwear Pro lakova za nokte.

Planetopija je pripremila tri knjige '10 minuta pozornosti', autorice Goldie Hawn

Goldie Hawn poznata je kao holivudska ikona, vrsna glumica i Oskarovka. No njezina je dugogodišnja strast promicanje fizičkog i emocionalnog zdravlja i sigurnosti djece. Kao predana majka koja je odgojila četvero djece to dokazuje u osobnom životu, ali i kroz Zakladu Hawn posvećenu razvoju programa koji pomaže djeci da postignu sreću i uspjeh u školi i životu općenito. Zaklada je okupila brojne stručnjake na području medicine, neuroznanosti, psihologije i obrazovanja, a zahvaljujući njihovim združenim naporima nastao je MindUp program na kojem se temelji knjiga Deset minuta pozornosti.
Radi se o jedinstvenom i znanstveno utemeljenom programu stvorenom kako bi se djecu podučilo pozornosti – danas priznatom načinu podrške razvoju socijalne i emocionalne inteligencije. Vježbanjem fokusiranja pažnje, metodama programa MindUP jača se um i stvara više empatije i sućuti u odnosima. Pozornošću se također jača i mozak. Osim što je stvorila inovativan program, Goldie je zahtijevala da se istraživanjima dokaže imaju li te obrazovne strategije mjerljiv učinak i dokazano je da itekako imaju. Program se godinama uspješno primjenjuje u vrtićima i školama diljem SAD-a, Kanade i Velike Britanije i dokazano nudi pomoć djeci da se što bezbolnije nose sa stresom, ali i da upoznaju svoje emocije, kao i um i njegove potencijale.
Priručnik s vježbama '10 minuta pozornosti' prilika je za sve - djecu, ali i roditelje, te sve odrasle osobe koje su u kontaktu s djecom - da ovaj program počnu primjenjivati u svakodnevnom životu i na taj način omoguće stjecanje vrijednih socijalnih i emocionalnih vještina za smanjivanje stresa i tjeskobe te zdraviji i sretniji život.

Knjigu su osvojile:

Jasna Petranović
Alenka Sinić
Petra Španjol

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Studio za prirodnu njegu Orgona vam poklanja jedan tretman Business relax.

Stres je dio naše svakodnevice, a s njime se posebno suočavaju poslovne žene. Vjerojatno ste često u potrazi za raznolikim načinima opuštanja, a mi imamo sjajno rješenje - najnoviji Business Relax tretman iz riznice Dr.Hauschka koji će vam pomoći da se riješite stresa i opušteni nastavite dan.
Jedinstvenost ovog tretmana, ujedno i njegova posebnost, su Dr.Hauschka preparati za njegu lica i tijela koje koristimo, a sadrže certificirane biljne sastojke iz organskog uzgoja. Nanošenjem preparata prekrasna energija ljekovitog bilja postaje neodvojivim dijelom vas jer ovi preparati osim što njeguju vašu kožu istovremeno ju i potiču da postane i ostane zdrava.
U osnovi tretmana je limfna stimulacija - posebni postupak koji se primjenjuje jedino u Dr.Hauschka tretmanima. Limfna stimulacija potiče izmjenu tekućine u tkivu, obnovu kože, pročišćava i djeluje na opće stanje i zdravlje organizma.
Dr.Hauschka Bussiness Relax tretman dovodi do dubokog opuštanja, energizira te pruža cijelom organizmu osjećaj lakoće i unutarnje ravnoteže.

Nagradu je osvojila Gordana Matijević.

Nagradu (poklon bon) šaljemo poštom na kućnu adresu.

Oriflame je pripremio jedan ruž za usne.

Ruž za usne mekan poput kašmira sa snažnom mješavinom hidratantnih sredstava za regeneraciju i cjelodnevnu hidrataciju usana. Intenzivne boje u klasičnim nijansama s postojanim kremastim završnim izgledom i srednjim stupnjem prikrivanja.
Dolazi u profinjenom pakiranju zlatnog dizajna kojeg je dizajnirala poznata francuska dizjnerica nakita Helene Courtaigne Delalande na čijem je popisu klijenata nekoliko luksuznih međunarodnih brendova. Ona je za Oriflame kreirala raskošno metalno pakiranje zlatne boje i sofisticiranog uzorka, inspirirano njenim elegantnim dizajnom nakita.

Ruž za usne je osvojila Bojana Debeljak.

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.

Iz Avona nam dolazi pet lakova za nokte Nailwear Pro

Sudeći po najnovijoj Avonovoj kolekciji lakova za nokte Avon Nailwear Pro+, boje će definitivno obilježiti nadolazeću sezonu. Kako se radi o kompaniji koja je posvećena osnaživanju žena i njihovoj ljepoti već više od 125 godina u svijetu, a ove godine slavi i 15. rođendan u Hrvatskoj, vjerujemo im na riječ.
Zato pozivamo poklonice veselih boja i proljetnih trendova da isprobaju hit tirkiznu nijansu Sea Breeze i živahnu ružičastu Viva Pink, dok će provokativna ljubičasta Decadence te klasična crvena Coral Reef zasigurno naći svoje mjesto i među omiljenim nijansama ljubiteljica elegancije.
Boja na noktima će uz Nailwear Pro+ trajati još duže jer je Avon svoju liniju lakova za nokte obogatio inovativnim kompleksom DURA-PLUS koji osigurava zaštitu noktiju, visok sjaj i čak 80 posto čvršće nokte. Ovu liniju lakova tako karakterizira dugotrajna formula koja jača nokte dijamantnom prašinom te posebnim polimerima osigurava vrhunski sjaj. Omiljenu boju moguće je nanijeti samo jednim potezom kista, ravnom četkicom, a inovativna formula osigurat će jedinstven rezultat - lak koji se brzo suši, a na noktima ostaje čak 12 dana.
Avon je kreirao i jedinstveni završni lak za nokte koji u nekoliko poteza može promijeniti i upotpuniti izgled bilo kojeg jednobojnog laka. Već nekoliko trenutaka nakon njegova nanošenja stvara se efekt mozaika koji ne samo da oživljava obični stari lak, već noktima daje originalni stilski pečat.

Nagradu su osvojile:

Nina Škvarić
Jasmina Srdoč
Estera Panadić
Dragica Nevžala
Marijana Zrnčević

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.