AKTERICE: KYLIE I KENDALL

Novi skandal potresa obitelj Kardashian

17.10.2013 u 14:45

Bionic
Reading

Nedavno su Kardashiani bili u središtu pozornosti zbog razvoda mame i menadžerice Kris i Brucea Jennera, no sad slavni klan trese novi skandal, a akterice su najmlađe pripadnice te obitelji

Maloljetne polusestre Kim, Khloe i Kourtney Kardashian, Kylie (16) i Kendall Jenner (17), mogle bi imati velikih problema s vlastima jer su koristile lažne osobne iskaznice kako bi ušle u noćni klub namijenjen onima iznad 21 godinu.

Djevojke koje se i same polako probijaju u svijetu mode, htjele su posjetiti jedan poznati klub u Los Angelesu. Budući da su maloljetne, poput drugih američkih tinejdžera pokušale su ući služeći se krivotvorenom osobnom iskaznicom.

Prema TMZ-u, na ulazu su ih prepoznali te su provjerili njihove osobne iskaznice – ispostavilo se da su tinejdžerice imale lažne osobne.

Kako piše TMZ, slučaj će biti prijavljen, a predstavnik za medije obitelji Kardashian nije želio davati ikakve komentare.

Da bi sve bilo još gore, osim što se u klubu točio alkohol, te se večeri u klubu održavao hip hop party sa striptizetama – što nikako nije primjereno za maloljetnice.

Inače, reality show obitelj Kardashian u kojem se pojavljuju Kylie i Kendall, 'Kee Keeping Up With The Kardashians', ulazi u svoju devetu sezonu.