brzo I UKUSNO

Novi recept Antonije Blaće: Ima li brže i jednostavnije pizze od ove?

19.01.2024 u 13:50

Bionic
Reading

Poznata voditeljica oduševljava na malim ekranima, ali i sa crticama iz privatnog života. Ljubiteljica zdrave prehrane vrlo često s ostatkom svijeta zna podijeliti što je spravila od hrane. Nastavlja poticati one koji je prate na usvajanje kvalitenih navika kroz kreativne recepte i inspirativne snimke na društvenim mrežama

Prije koji dan je Antonija Blaće na TikToku otkrila kako je u siječnju uvijek u potrazi za novim receptima. Tako je pronašla super jednostavan i bez za proteinske kruščiće od samo dva sastojka, a i potom je dala jedan za pizzu od tortilje.

Na Instagram pričama je s fotografijama uz opis objasnila kako se to radi. 'Tortilju zapečete s jedne strane, okrenete. Premažite pasiranom rajčicom u koju ste staviili soli i origana. Smanjite vatricu ili stavite na neku nižu temperaturu na da se tortilja fino osuši s donje strane (bude hrskava ne gnjecava) dok vi slažete sve ostalo. Složite sira, šunke i svježih tanko narezanih gljiva (ili nešto drugo što volite). Možete na minutu poklopiti da se sir prije rastopi, ali nije nužno', savjetovala je voditeljica.

Slavna Šibenčanka je ranije izjavila da se nikad neće odreći smokija, sladoleda i pizze. Ne podržava restrikcijske dijete jer se nakon njih događa jojo efekt - kad se dođe do cilja, vrlo brzo se vrate kilogrami. Kod nje nema potpunog izbacivanja namirnica, jede količinu koja joj stane u dva dlana, povrća koliko želi, a u drugoj polovici dana ne unosi ugljikohidrate.

UOČI JOŠ JEDNOG FESTIVALA

Ni jet lag nije spriječio Antoniju Blaće da se pojavi na jednom događanju u Zagrebu

Pogledaj galeriju