ADUT SAINT LAURENTA

Novi predmet žudnje: Slavne dame ne mogu odoljeti ovoj torbici vintage šarma

30.10.2023 u 09:28

Bionic
Reading

Uz retro prizvuk i minimalističke elemente, torbica Manhattan s potpisom modne kuće Saint Laurent ove sezone ispunjava sve zahtjeve dama iz svijeta slavnih

Brojni modni dodaci ne uspijevaju izdržati test vremena. S najezdom raznolikih mikro-trendova i entuzijazmom izazvanim y2k ludilom, koji je rezultirao povratkom modela s početka milenija, status 'it' torbe danas nije tako lako dostići.

Ipak, pojedini modeli, koliko klasični toliko i vječni, odlučni su u ostajanju na samom vrhu listi modnih želja fashionistica. To je osobit slučaj s ovom torbom brenda Saint Laurent, koja je već uspjela postati ključnim modelom aktualne sezone jesen/zima zahvaljujući slavnim damama.

U duhu estetike 'tihog luksuza', koja je posljednjih sezona uzela popriličan zamah na modnoj sceni, torbica Manhattan iz ponude francuske kuće Saint Laurent istovremeno je sofisticirana i diskretna. Za razliku od ostalih zvjezdanih modela ove pariške kuće, njezin dizajn je minimalistički i bez vidljivog loga, što je značajka koju danas cijene brojni modni entuzijasti.

Prednost torbice Manhattan leži i u njezinim različitim formatima koji ju čine savršenim saveznikom za poboljšanje cjelokupnog dojma osmišljenih stajlinga s daškom šika. Od tote verzije, idealne za odlazak u ured, do profinjene verzije s remenom, Manhattan torba Saint Laurenta prikladna je za sve prilike i svakodnevnu upotrebu.

Njezinom vintage šarmu već su podlegle dame iz svijeta slavnih, na čelu s američkom 'it' djevojkom i jednom od najvećih predvodnica, Hailey Bieber.

Upravo s torbicom Manhattan ova 26- godišnja brineta posljednjih tjedana neumorno paradira ulicama Los Angelesa, pritom dokazujući njezinu svestranost.

Poput Bieber, crnoj tote verziji torbe Manhattan nije odoljela ni talijanska diva Monica Bellucci.

Na nedavno održanom, 18. izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Rimu, torbicom Manhattan zaorkužila je look u znaku crnog odijela i klasičnih salonki.

Monicina sunarodnjakinja, Carla Bruni, s torbom Manhattan pojavila se na predstavljanju kolekcije Saint Laurenta za novu sezonu proljeće/ljeto u Parizu.

Ova bivša prva dama Francuske, supermodel iz 90-ih i kantautorica njome je začinila elegantnu kombinaciju crne suknje olovka kroja i bluze od tila.