SVI IH NOSE

Novi model omiljenih 'ružnih' čizama najudobniji je dosad i dolazi s velikom promjenom

08.12.2023 u 06:10

Bionic
Reading

Ugg nam donosi još jedan udoban i vodootporan model čiji drugačiji dizajn stvara elegantniju siluetu oko gležnjeva

Ugg Classic Dipper najnoviji je model slavnog brenda, poznatog po udobnost i pružanju besprijekornog osjećaja topline, koji će svojim dizajnom zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Riječ je o revolucionarnom modelu dizajniranom poput - toplih čarapa! Kao i prošlogodišnje it uggsice, Classic Ultra Mini Platform Boots, čizme Dipper imaju potplat u obliku pune platforme, a u gornjem dijelu dizajnirane su tako da budu udobne i praktične do te mjere da mijenjaju čak i čarape.

Tajna je u tome što se navlače bez ikakvog napora, baš poput čarapa, a kombinacija debelog vunenog materijala i čvrstog potplata donosi vam garanciju topline čak i u najhladnijim danima.

Ovaj stil, iako djeluje posve revolucionarno, zapravo je u koraku s trendovima za obuću 2023.-2024., a koji, od Chanela do Bottega Venete, nude iluziju nošenja visokih čarapa.

Konačni rezultat je koliko praktičan, toliko i cool, a postignut je upotrebom gornjišta s patentnim zatvaračem koji omogućuje jednostavno obuvanje i skidanje Ugg Classic Dippera.

Kada je riječ o bojama, dolaze u prepoznatljivoj bež i chic crnoj, no s jednom bitnom razlikom u dizajnu - bolje prianjaju uz gležanj pa ne posjeduju mnogima mrsku izbočinu koja narušava izgled.

Učinkovitost je također neosporna: sada, osim što jamče toplinu i udobnost stopala, omogućuju izolaciju od kiše, čime s razlogom postaju jednim od najpoželjnijih stilova obuće u zimskoj sezoni.