'ružne' cipele

Blake Lively pokazala je savršene komade za jesen, ali oko cipela će se lomiti koplja

27.10.2023 u 13:38

  • +6

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jesen je stigla u Veliku jabuku, a trendseterice iz ormara su izvukle prigodne stajlinge. A onaj koji je svakako privukao pažnju bio je stajling Blake Lively koji je utjelovio svu udobnost i chic izgled pletiva, ali i još jednom prošetala upečatljive cipele

Slavna glumica viđena je kako odlazi u stan Bradleya Coopera s Taylor Swift. Za ovaj ležerni izlazak, Blake je nosila Ugg x Open Ceremony Tasman klompe, iste cipele koje je nosila prije dva dana u New Yorku. Klompe su presvučene kestenjastim kožnim materijalom i imaju debelu platformu od 5 centimetara. Zaobljeni vrh i veliki detalj u obliku glomazne kopče na gornjem dijelu stopala upotpunjuju chic dojam.

Blakein izbore obuće u skladu je s trendom klompi koji je doslovce eksplodirao od jeseni 2022. Naime, otkako su se pojavile Birkenstock Boston klompe i osvojile srca i ormare trendseterica, na tržištu su se pojavili i drugi stilovi koje su predstavili brendovi kao što su Hermes, Ganni i Veronica Beard. Iako su ove cipele mnoge osvojile udobnišću i toplinom, drugi nikako ne mogu pokleknuti pred 'ružnom' estetikom čizama koje naliku na papuče, što je dodatno istaknuto modelom nalik na klompe.

Slavna glumica i majka četvero djece nije jedina zvijezda koja nosi ovaj suvremeni komad. Naime, nedavno su Ugg platforme prošetale Lily-Rose Depp te manekenka Kaia Gerber i Emily Ratajkowski.

Po pitanju ostatka stajligna, Blake se držala udobnosti i ležernosti. Tako je uparila isprane traperice širokih nogavica s udobnim bež kardiganom ispod kojeg je nosila odgovarajuću pletenu bluzu, prigrlivši na taj način dva velika trenda ove sezone – široke traperice i pletene kardigane. Stajling je zaokružila tamnoplavom Chanel prošivenom torbom koji je prebacila preko ramena.

Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia