blake lively

Omiljene udobne i tople čizme ove sezone dolaze u novom izdanju, a za njima već vlada pomama

25.10.2023 u 12:31

Blake Lively i Ryan Reynolds

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Blake Lively nije mogla odoljeti novim Ugg cipelama s platformom, koje je istaknula u ležernom stajlingu prilikom šetnje s Ryanom Reynoldsom

U jutarnjoj šetnji sa suprugom Ryanom Reynoldsom, glumica Blake Lively nosila je udoban chic outfit u kojem su se isticale Ugg cipele s platformom.

Jedan od najomiljenijih holivudskih parova prošetao je ulicama New Yorka dan nakon glumčeva rođendana, a kao i obično, nosili su jednostavne, minimalističke komade koji su činili savršeni spoj.

Lively je posebno oduševila vještim kombiniranjem komada u plavim tonovima, uključujući mekanu hoodicu, traperice i mornarsko plavi baloner te Chanelovu crossbody torbicu. Upravo uz ove nijanse savršeno je istaknula svoje smeđe Ugg cipele s detaljima predimenzionirane kopče na ristu te visokim platformama.

Slavna glumica i majka četvero djece nije jedina zvijezda koja nosi ovaj suvremeni komad. Naime, nedavno smo u Ugg platformama vidjeli i Lily-Rose Depp te manekenke Kaiju Gerber i Emily Ratajkowski koja ih je kombinirala s crvenom pletenom suknjom.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove platforme dio su kolekcije Ugg Brigade koja osvaja modernim izgledom, trendi smeđim nijansama te udobnošću zbog koje ćete ih poželjeti nositi čitav dan. Sve upućuje na to da će ubrzo postati jedan od must have hit komada koje će baš svatko poželjeti u svojoj garderobi.