hit MODEL

Anita Dujić Broadfoot u 'papučama za sve prilike': Zna kako spojiti udobnost i trendove

08.11.2023 u 14:01

Bionic
Reading

Instagram profil Anite Dujić Broadfoot pravi je izvor inspiracije! Osim što s pratiteljima često dijeli tople trenutke roditeljske svakodnevice, često od Anite 'ukrademo' i ideje za stajlinge. Iako ju često viđamo tip-top sređenu, bivša manekenka jednako kreativno slaže i dnevne outfite u kojima spaja udobnost i trendove

Analiziramo li trendove u posljednjih godinu dana, shvatit ćemo da rijetko tko danas još bira neudobnu odjeću, a neudobna obuća gotovo i da je posve zaboravljena! Tijekom ljeta fashionistice se nisu skidale iz omiljenih Birkenstock natikača, a padom temperatura na ulice su se vratile i mnogima omražene 'Uggsice'.

Baš kao i većina it djevojaka, Anita Dujić Broadfoot pokazala je da i ove sezone bira toplinu i udobnost, a ove godine posebno je popularna i Ugg varijanta zimskih papuča za van.

Naime, riječ je o modelu 'Tasman' koji je reklamiran kao 'papuča za sve prilike'. Popularan model koji se lako navlači, baš poput vaših omiljenih kućnih papuča, podstavljen je prirodnom vunom koja osigurava toplinu te ukrašen izvezenom pletenicom na rubu. Model dolazi u šest klasičnih Ugg boja, a za ovaj trendi komad morat ćete izdvojiti 130 eura - ili se nadati kakvom skorom sniženju!

Ugg Tasman Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Anita Dujić Broadfoot odlučila se za klasičnu kesten boju popularnih 'papuča za van', a za dodatnu toplinu posegnula je i za bijelim vunenim čarapicama koje u zadnje vrijeme često viđamo u različitim trendi kombinacijama.

U ovoj zimskoj sezoni Anita je spremna za 'cozy kombinacije', a njezin smisao za modu sigurno će isporučiti bar još nekoliko inspirativnih načina na koji možemo kombinirati ovu inačicu popularnih 'Uggsica'.

Ove sezone, kao i prethodnih, svjetske trendsetterice ne skidaju se iz omiljenih toplih čizmica. Trenutno su izuzetno moderni modeli povišenih platformi, ali i trendi model kolekcije Ugg Brigade ukrašen velikom kopčom kakav nosi Blake Lively.

Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia