PRISTAJE SVAKOJ FIGURI

Nova uzdanica trendseterica: Ovu pristupačnu haljinu od 300 kuna svi žele u svom ormaru

31.05.2020 u 10:22

Bionic
Reading

Ako netko svake sezone ponudi pregršt modela haljina za svačiji ukus, onda je to Zara, a popularni high street div, čini se, ima novog asa u rukavu. Trendseterice su izgubile glavu za udobnom i efektnom haljinom od 300 kuna koja pristaje svakoj figuri

Svake sezone u moru bezbroj modnih komada na površinu ispliva nekoliko favorita. Svaki brend ima barem jedan komad koji uspije privući veliku pažnju trendseterica, no samo rijetkima pođe od ruke da se o njihovim aktualnim modelima razglaba na sva zvona. Zara je zasigurno jedan od brendova koji spada u tu kategoriju.

I ove sezone španjolski high street div lansirao je u ponudu nekoliko modnih komada koji su izazvali opću euforiju među trendsetericama, a prema predviđanjima modnih stručnjaka uskoro ćemo ih viđati na svakom koraku. Jedan od tih komada zasigurno je i prekrasna midi haljina s vezom koja je preplavila Instagram.

Midi haljina s okruglim ovratnikom, kratkim puf rukavima s elastičnom rubom i volanom na donjem rubu potpuno je zaludjela trendseterice diljem svijeta, a razloga za to je nekoliko. Minimalističku haljinu krasi nekoliko trendi detalja kao što su motivi tratinčice, puf rukavi i volan na dnu, prodaje se po cijeni od 299,90 kuna i povrh svega toga savršeno pristaje baš svakoj figuri.

Osim toga, izvrsno pristaje u kombinaciji s tenisicama, ravnim natikačama ili sandalama na petu, no što god od obuće odaberete, teško da ćete pogriješiti.

Uskladi s...