NAGRADNJAČA

Nova Planet Spa linija s brazilskim acai bobicama iz Avona

11.06.2014 u 09:25

Bionic
Reading

Ljeto zna biti grubo prema koži i kosi te stoga žene često traže proizvode za posebnu njegu, a možda je vrijeme nadolazećeg nogometnog ludila upravo idealno da malo vremena izdvojite za sebe. Avon predstavlja novu luksuznu Planet Spa liniju obogaćenu pravim blagom iz prirode – mirisnim i sočnim brazilskim acai bobicama.

Acai bobice su plod tanke palme koja raste u amazonskoj prašumi i može doseći visinu od čak 20 metara. Palme se uzgajaju zbog svog ploda - acai bobica - prave nutritivne bombe slavne po svom antioksidanskom djelovanju. Ove nježne i sočne bobice su bogat izvor vitamina C, A i E te se često koriste i u medicini zahvaljujući svojim protuupalnim svojstvima. Također, nježno čiste, čine kožu mekom i sjajnom te obnavljaju kosu.

Intenzivna krema za ruke i stopala savršeno obnavlja i hidratizira kožu tijekom vrućih ljetnih dana. Maska za kosu vraća kosi prirodni sjaj i pruža joj dozu hidratacije i njege, neophodne nakon sunčanja. Hidratantna maska za lice čisti kožu i pruža joj zdravi sjaj te povećava razinu hidratacije, neophodnu tijekom vrućih dana.

Tportal.hr i Avon vam poklanjaju čak pet setova, koji sadrže intenzivnu kremu za ruke i stopala, masku za kosu i hidratantnu masku za lice s acai bobicama.

Nagradu su osvojile:

Tanja Talaja
Antonela Ćaleta
Ksenija Mihin
Jasna Turk
Marica Miše

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.