BEATRICE BORROMEO

Nova modna ikona monegaškog dvora zadivila u Vogueu

11.09.2015 u 10:23

Bionic
Reading

Stil i ljepotu Beatrice Borromeo, nove članice monegaške obitelji u koju je ušla udajom za dugogodišnjeg dečka Pierrea Casiraghija, najmlađeg sina princeze Caroline i unuka Grace Kelly, prepoznao je i talijanski Vogue

Beatrice Borromeo nasljednica je ugledne i imućne milanske aristokratske obitelji koja posjeduje Boromejsko otočje u jezeru Lago Maggiore na sjeveru Italije.

Talijanska plemkinja koja voli sport, utrke konja i Formulu 1 oduševljava modne znalce, a njezine očaravajuće vjenčanice i haljine s crkvenog i građanskog vjenčanja ljetos su izazvale veliko zanimanje. Pierre i Beatrice upoznali su se na američkom sveučilištu Columbia, a u vezi su od 2008. 

Lijepa Beatrice, koju mnogi proglašavaju novom modnom ikonom i nasljednicom Grace Kelly, u Vogueu je pozirala u gothic izdanju u elegantnim haljinama ukrašenima perjem, prozračnim tkaninama i šljokicama.


Pokazala je svoju ljepotu u zanosnim kreacijama s potpisom Chanela, Armanija i Valentina, a svi se slažu u mišljenju da su dosadašnje modne ikone Kate Middleton i danska princeza Mary dobile pravu konkurenciju.

'Trudim se biti izvan fokusa medija, no već sad sam previše izložena. Ipak, zabavlja me činjenica da ću jednog dana unucima moći pokazati fotosession u Vogueu', kaže Beatrice. Fotografije potpisuje proslavljeni talijanski fotograf Paolo Roversi, a fotografirao je mnoge slavne cure poput Rihanne, Natalie Portman i Madonne.