VELIKO SRCE

Nova ljubav Nikoline Pišek

04.03.2014 u 13:13

Bionic
Reading

Nakon što ju je napustio njezin Tyson Nikolina Ristović udomila je napuštenog psića

Psić Nikoline Pišek

Kad su prije nešto više od tri mjeseca tri njemačka ovčara napala pse Nikoline Ristović i njezinog brata za vrijeme šetnje u Zagrebu, poznata hrvatska voditeljica, koja živi i radi u Beogradu kao voditeljica u emisiji 'Bulevar' na TV postaji B92, bila je shrvana tugom. 
Naime jedan od ljubimaca, kavalirski španijel Tyson, kojeg je Nikolina imala deset godina, uginuo je od zadobivenih ozljeda.'Je li moguće ljubav koja je trajala 10 godina preboljeti u tri mjeseca? Danas znam da nije', napisala je Nikolina na svojem Facebooku prije dva dana, a onda je sasvim neočekivano i iznenada u njezin život ušetao novi ljubimac. Fotografiju je Nikolina podijelila sa svojim prijateljima te napisala: 'Još nemam imena... imam 400 grama, dva mjeseca i spasili su me Nadja i Vidoje jučer, promrzlu i mokru, gladnu i ostavljenu da umrem... Sad sam nova ljubimica, spavam, igram se i nemam više nikakvih briga... Moja prva četveronožna curica!'

Psić, kojeg su udomili Nikolina i njezin suprug Vidoje, povjesničar umjetnosti, s kojim lijepa voditeljica broji osam bračnih mjeseci, slikan je u njihovom beogradskom domu.