STIŽE 'KOKA'

Nova karijera Mile Elegović

17.05.2013 u 13:37

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno snimila svoju prvu veliku filmsku ulogu, Mila Elegović pokušat će se ostvariti kao pjevačica. Već je i prionula poslu i snimila svoj prvi singl pod nazivom 'Koka'

'Uvijek sam jednom nogom bila blizu toga da uronim u svijet glazbe, ali nikada nisam imala dovoljno samopouzdanja, ludosti i vremena da to učinim', rekla je Mila Elegović za Cafe 24.

Njezin prvi singl 'Koka' uskoro će se u izdanju Aquarius Recordsa zavrtjeti na radiopostajama. 'Koka' govori o ženi poput mene. Ne želim si stavljati naljepnicu i odrediti je žanrovski. To je moj žanr, to sam ja, to je Mila koja plače, koja se šali, doživljava lijepe i ružne stvari', kaže glumica.

Mila je upravo završila snimanje filma 'Zagreb cappuccino' redateljice Vanje Sviličić, a naglašava kako joj je to prva velika filmska uloga. Tijekom svih godina karijere uzimala je satove pjevanja i vokalnog izražavanja pa je spremna za scenu. Pjevanje uči kod Ivane Husar.

'Jako sam joj zahvalna jer mi je vratila izgubljeno samopouzdanje. Ivana je izuzetan pedagog i rijetka ptica među estradnjacima koja se veseli tuđem uspjehu', kaže zgodna plavuša koja će uskoro proslaviti 42. rođendan.

A dok Mila ne objavi svoj prvi singl, prisjetit ćemo se njezinih vokalnih sposobnosti iz šoua 'Zvijezde pjevaju':