U CENTRU PAŽNJE

Nova djevojka Brada Pitta svojim je seksi izdanjem izazvala pomutnju na društvenim mrežama

05.10.2020 u 14:53

Bionic
Reading

Otkako je u javnosti poput bombe odjeknula vijest o njezinoj vezi s Bradom Pittom, atraktivna Njemica poljskih korijena, koju mnogi zbog svijetlih očiju, punih usana i smeđe kose uspoređuju s ruskom ljepoticom Irinom Shayk, neprestano je u središtu medijske pažnje. Mediji i fanovi holivudskog neženje prate svaki njen korak, a nedavno je privukla veliku pažnju svojim provokativnim stajlingom

Iako smo već zagazili u jesen, nova ljubav Brada Pitta, Nicole Poturalski, još uvijek ne odustaje od trendi krpica. 27-godišnja manekenka nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u seksi stajlingu - efektnim trapericama i bikiniju s efektnim printom tie-dye.

Na fotografiji se vidi i djelić njezina stana, no nitko pored lijepe Njemice nije gledao interijer. Nicole nosi komade s potpisom brenda Jaded London, itekako poželjne proteklih mjeseci, zahvaljujući popularnosti tie-dye uzorka koji je u potpunosti zavladao modnom scenom.

Minijaturni bikini koji je lijepa Njemica nosila poput grudnjaka u prvi je plan stavio njene obline, na koje nije ostao imun ni Brad Pitt.

Holivudski zavodnik i manekenka upoznali su se u kolovozu prošle godine u restoranu u Berlinu, koji je u vlasništvu njezina supruga. Brad se navodno na prvi pogled zaljubio u lijepu brinetu, a u Berlinu je u to vrijeme bio zbog promocije filma 'Bilo jednom u Hollywoodu'. Manekenka je nekoliko tjedana kasnije otišla na poslovni put u Los Angeles i ponovno su se našli, a uhvatili su ih zajedno i na koncertu Kanyea Westa u listopadu prošle godine.

Izvor poznat portalu US Weekly rekao je ranije kako je Brad 'realan po pitanju svoje veze s Nicole, svjestan je činjenice da ona živi u Njemačkoj, dok on ima veoma kompliciranu obiteljsku situaciju koju pokušava riješiti'.

Prije nekoliko dana u medije je isplivala vijest kako je slavni oskarovac svoju novu djevojku poveo na romantični spoj u dvorac u Francuskoj, u kojem su Angelina Jolie i on prije šest godina razmijenili bračne zavjete. Da stvar bude gora, učinio je to na dan njihove godišnjice braka. Ova je vijest navodno razbjesnila Angelinu.