FATALNA NJEMICA

Lijepa djevojka Brada Pitta privlačila poglede u robusnim čizmama koje uživaju kultni status među zaljubljenicama u modu

30.09.2020 u 10:29

Bionic
Reading

Otkako je poput bombe odjeknula vijest da je Nicole Poturalski, lijepa njemačka manekenka, navodna nova ljubav slavnog glumca Brada Pitta, fotografi je prate u stopu

Atraktivna Njemica poljskih korijena, koju mnogi zbog svijetlih očiju, punih usana i smeđe kose uspoređuju s ruskom ljepoticom Irinom Shayk, nije promaknula fotografima prilikom posjeta berlinskom kinu u kojem je u društvu sinčića pogledala film 'Jim Button and the Wild 13'.

Casual odjevena, s jednostavnom frizurom i bez puno make upa na licu, Nicole je plijenila poglede svojom prirodnom ljepotom.

Iako u neopterećenoj dnevnoj kombinaciji, izgledala je bez greške odlučivši se za dva moćna detalja: trendi Chanelovu torbicu i prepoznatljive Pradine combat čizme rebrastog potplata s dekorativnom torbicom sa strane, predmetom žudnje mnogih zaljubljenica u modu.

  • +4
Nicole Poturalski Izvor: Profimedia / Autor: ICU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kožna jakna trendi kroja inspirirana 90-ima, pripijene traperice i ležerno prebačen šal bili su savršeni dodaci ovom cool dnevnom stajlingu lijepe brinete.

Inače, nakon što se pročulo kako je lijepa Nicole u vezi s Bradom Pittom, jer je je poveo na tajni izlet u Francusku, 27-godišnjakinji su se otvorila vrata modnog svijeta.

  • +2
Nicole Poturalski Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Premda se godinama bavi manekenstvom, Poturalski se nedavno pojavila na modnoj reviji Hugo Bossa, održanoj u sklopu milanskog Tjedna mode, što je za nju bio jedan od rijetkih takvih angažmana na najpoznatijim svjetskim modnim događanjima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Slow Sundays🦥

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)

Kako se pisalo, Brad i Nicole druže se još od prošle godine, kada su zajedno, nakon premijere njegova filma 'Bilo jednom… u Hollywoodu', partijali u Berlinu, a viđeni su zajedno i u studenom iste godine nakon nastupa Kanyea Westa u Hollywood Bowlu.