TOPICREM

Nova dermokozmetika u ljekarnama

13.01.2012 u 14:45

Bionic
Reading

Na hrvatsko tržište stigla je nova dermokozmetika - Topicrem. Proizvod francuskog laboratorija NIGY, ta je kozmetika namijenjena njezi cijele obitelji - od rođenja do kasnih godina - i sa svojih osam linija pokriva sve potrebe kože

Priča o ovoj kozmetici počinje prije 18 godina slučajem jednog dječaka koji je imao problema s ekcemom i izuzetno suhom kožom. Svi proizvodi što ih je koristio najčešće su bili premasni, ljepljivi i neugodni. Stoga je njegov otac, zaposlen u farmaceutskoj tvrtki, zamolio znanstvenike da nađu formulu prikladnu za dječaka. Istraživački odjel u Laboratoriju NIGY krenuo je u potragu za idealnom formulom: laganom i fluidnom, nježnog mirisa, koja odmah prodire u kožu ne ostavljajući ljepljiv ili masni trag. Emulziju su nazvali Topicrem, dječak ju je isprobao na svojoj osjetljivoj koži i rezultat je bio doista čudesan. I tako je rođen prvi Topicremov proizvod, formula znana kao ultrahidratantna krema za tijelo, a Topicrem uskoro postaje i ime brenda.

Danas je Topicrem prisutan u više od 40 zemalja i korisnici ga posebno vole jer je nastao u suradnji s najvećim stručnjacima - dermatolozima, pedijatrima i ginekolozima. Osim za svakodnevnu njegu, Topicrem je jednostavan odgovor na razne nepravilnosti kože (od atopične kože, preko problema s pigmentacijom, do izrazite suhoće i gljivičnih infekcija).

Topicrem donosi i nove trendove u dermokozmetici: njegova glamurozna linija, osim što njeguje, uljepšava lice i tijelo, a organska linija za njegu beba s certifikatom Ecocert, testirana pod nadzorom pedijatara, zadovoljava najnovije europske standarde.