SEKS BOMBA

Nova Clooneyjeva djevojka pokazala sve adute

31.07.2009 u 12:33

Bionic
Reading

Seksi Elisabetta Canalis opet je podignula prašinu, ovoga puta vezom s poznatim holivudskim zavodnikom Georgeom Clooneyjem

Talijanka raskošnih oblina Elisabetta Canalis popularnost je stekla prije svega zahvaljujući vezi s nogometašem Christianom Vierijem, ali i očaravajućem tijelu. Ona je model, voditeljica, a počela je koketirati i s glumom, ali i glumcima. Seksi brineta na vrijeme je shvatila da se od čednosti u šoubiznisu ne živi pa se nikad nije ustručavala pokazati svoje draži.

Ubojite obline, pune usne, tajanstveni pogled i duga smeđa kosa, zagarantirali su joj i uspjeh kod suprotnog spola. Prvi slavni dečko bio joj je Christian Vieri s kojim je u vezi bila tri godine. Poslom modela počela se baviti čim je krenula na studij u Milano, a tada je otkrila i ljubav prema glumi. Prvi veliki posao dobila je 1999, kada je postala jedna od starleta u popularnoj emisiji 'Striscia la notizia'. Tim poslom stekla je ogromnu popularnost među talijanskim gledateljima, a uslijedio je i angažman u sportskoj emisiji 'Controcampo', gdje je komentirala nogometne utakmice.

Tada je i upecala u to vrijeme jednog od najpoželjnijih i najpopularnijih talijanskih nogometaša – Vierija. Da su joj nogometaši slaba strana, dokazala je i vezama s Didierom Drogbom i Reginaldom. No cura nema ništa ni protiv sportaša općenito, pa je bila u vezi s najpoznatijim svjetskim motoristom Valentinom Rossijem i košarkašem Markom Jarićem, koji se nedavno oženio brazilskom manekenkom Adrianom Limom.

Seksi Elisabetta sada je usredotočena na karijeru, i to holivudsku, a nakon uloge u filmu 'Deuce Bigalow: europski žigolo' gdje je pokazala prirodni dar za komediju, dobila je ulogu u filmu 'Guilty Pleasures' u kojoj glume Hayden Christensen i Mischa Barton. Nije propustila ni priliku da tijekom snimanja tog filma zavede zgodnog Kanađanina Haydena, a da su joj trenutačno glumci slaba strana, dokaz je i nanoviji ulov, na kojem joj zavidi dobar dio ženske populacije između 17 i 77 - veliki zavodnik George Clooney.