PO CIJENI OD 300 KUNA

Prepoznatljiva haljina Carrie Bradshaw osvanula je na policama Zare

02.03.2022 u 08:59

Bionic
Reading

Ove sezone, kao nikada prije, Zarin dizajnerski tim crpi inspiraciju iz kultnih izdanja junakinja 'Seksa i grada' na čelu s Carrie Bradshaw koju godinama utjelovljuje glumica Sarah Jessica Parker

Iako godine prolaze, Carrie Bradshaw ostaje modna ikona s malih ekrana, ali prije svega primjer važnosti dobrog stajlinga. Od nje smo doznali da čak i baletna suknja od tila može biti idealan odjevni predmet pri stvaranju casual stajlinga od ponedjeljka do petka, a brojne žene diljem svijeta natjerala je da zavole umjetnost kombiniranja haljina, hlača i suknji na nekonvencionalne, ali uvijek elegantne načine.

  • +4
Ružičasta haljina Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: HUMBERTO CARRENO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Gledajući epizode serije, a zatim i filmskih nastavaka ‘Seksa i grada’ možemo dobiti ideju o vrsti odjeće koju bi Carrie rado kupila i pospremila u svoj walk-in ormar, a ono što mnogi nisu pomišljali je da će španjolska Zara napraviti klon jedne od najpoželjnijih haljina iz ormara poznate modne ovisnice s malih ekrana.

Po cijeni od 300 kuna na Zarinim stranicama osvanula je minjaturna, ružičasta haljina koja krojem neodoljivo podsjeća na model kakvog je u filmskom nastavku kultne serije nosila Carrie, a navedeno je videom na Instagramu potvrdila i modna influencerica Paula Moya.

Zarinu ružičastu haljinu, poput slavne spisateljice, stilizirala je crnim remenom sa zakovicama i gležnjačama na petu.

'i tek tako...'

[FOTO] Izvukli smo najbolje modne kombinacije iz novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'; pogledajte što sad nose slavne Njujorčanke

Pogledaj galeriju