ŽRTVA PHOTOSHOPA

Noge ove manekenke izgledaju poprilično zastrašujuće

14.10.2013 u 09:16

Bionic
Reading

Iako čari Photoshopa nisu ništa novo u svijetu mode i ljepote, s 'fotošopiranjem' se nerijetko pretjera, pa manekenke, blago rečeno, izgledaju pomalo čudno, a ovoga puta na tapetu se našla internetska stranica OASAP, specijalizirana za prodaju trendi odjeće

Čini se kako je asimetrična crna haljina, s prednje strane kratka minica, a sa stražnje strane duga do poda te ukrašena seksi izrezima na području struka, koja se prodaje na internetskoj stranici OASAP za 75,9 dolara (oko 425 kuna), pravi hit jer su sve zalihe rasprodane. No to se može reći i za samu fotku haljine.

Naime, u prodajnom oglasu haljinu nosi vitka tamnokosa manekenka, no već prvi pogled na njezine noge izaziva čuđenje. Iako manekenke redom imaju vitke i duge noge, noge ove manekenke nekako su ipak malo preduge i previše vitke.

Nema sumnje, u tome je prste imao Photoshop. No čini se da su se stručnjaci za Phostoshop ipak malo previše zaigrali, pa su noge manekenke ispale potpuno neprirodne, a kako piše Huffington Post, nalikovale su više na bejzbolske palice nego na zavodljive noge.