OSVAJAJU IZGLEDOM

Njihovo vrijeme dolazi: Pronašli smo najljepše ravne sandale za svačiji ukus i stil

30.05.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Ravne, nekomplicirane i prvenstveno udobne sandale dominirat će modnom scenom u mjesecima koji dolaze. Što se tiče stila, svatko će u moru verzija koje se danas nude na policama trgovina nesumnjivo naći svog favorita

Udobni odjevni komadi i obuća, kao nikad prije, uživaju ogromnu popularnost na modnoj sceni, a ovaj trend preslikat će se i na ljetne mjesece pred nama.

Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori bogata ponuda udobnih ravnih sandala koje mame s polica trgovina, a iako još uvijek nismo službeno zakoračili u novu ljetnu sezonu, pojedini modeli već sada uživaju veliku popularnost u modnim krugovima.

Ako ovoga ljeta poželite napraviti odmak od nošenja omiljenih natikača Birkenstock, lako ćete im pronaći udobnu alternativu.

  • +41
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pogledom na ponudu ravnih sandala na policama trgovina vidi se da su se pojedini modeli ove sezone uspjeli istaknuti. Uz sportske sandale na čičak, čijoj ćemo velikoj popularnosti ponovno svjedočiti u mjesecima pred nama, danas se izdvajaju ravne sandale elegantnog dizajna.

Zahvaljujući talijanskoj kući Bottega Veneta, modeli koje krase pleteni remenčići slove za modni must-have, baš poput elegantnih verzija japanki, čijih zanimljivih verzija ne manjka na policama trgovina.

U odnosu na mnogima omiljene natikače Birkenstock i trendovske sandale na čičak, ravni modeli elegantnog izdanja predstavljaju idealan odabir u svim prigodama, a samim time čine isplativu modnu investiciju.