HIT U NASTAJANJU

Njihove čizme obožavali ste nositi, a sandale ćete možda još i više

26.03.2019 u 21:00

Bionic
Reading

Proteklih zimskih mjeseci svjedočili smo velikoj popularnosti obuće poput čizmi koje neodoljivo podsjećaju na ušminkanu verziju gojzerica, a trend obuće sportskih karakteristika uspješno se preslikao i na aktualnu sezonu

Najbolji primjer za navedeno je kultna britanska kompanije obuće Dr. Martens koja trendu obuće robusnog izgleda i sportskih karakteristika odgovara lansiranjem mnoštva modela sandala koje polako i sigurno osvajaju modne ovisnice okupljene na Instagramu.

Prema modnom izvještaju iz 2018. godine, prodaja obuće s potpisom Dr. Martens u Europi je prošle godine narasla za 35 posto, a modni eksperti uvjereni su da će sandale ovog kultnog britanskog brenda ove sezone zaraditi kultni status poput neponovljivih čizmi marti.

  • +4
Dr.Martens sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao što je slučaj s trendom anatomskih natikača Birkenstock, očekivana popularnost Dr. Martens sandala može se pripisati njihovom klasičnom dizajnu i kvaliteti izrade, a poput kultne britanske kompanije modele sandala anatomskog, sportskog izgleda ove sezone predstavila su brojna dizajnerska imena uz popularne high street trgovine.

  • +10
Ružne sandale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia