SYDNEY U SYDNEYJU

Njezino najhrabrije izdanje do sada: Slavna plavuša u haljini koja malo toga ostavlja mašti

19.12.2023 u 17:51

Bionic
Reading

Nakon New Yorka, promo turneja romantične komedije 'Anywone But You' stala je u Sydneyju, na čijem je sivom tepihu njegova glavna zvijezda servirala najhrabriji look do sada

Zvijezda hit serija HBO-a trenutno promovira novi filmski projekt, romantičnu komediju 'Anyone But You', u kojoj glumi uz zvijezdu filma 'Top Gun: Maverick', Glena Powella.

Nakon njujorške promocije filma, na kojoj je viđena u sveukupno devet outfita, za premijeru u australskom Sydneyju sačuvala je najhrabriji.

Na sivom tepihu sve je bacila u drugi plan pojavom u potpuno prozirnoj, maslac žutoj haljini drapiranog kroja.

Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: Richard Milnes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izazovnu kreaciju na novoj omiljenoj plavuši iz svijeta Hollywooda potpisuje francuska modna kuća Givenchy i njezin, uskoro bivši dizajner, Matthew Williams.

Ispod haljine, predstavljene u nadolazećoj kolekciji brend, 26- godišnja glumica nosila je donje rublje u identičnoj nijansi - bralette grudnjak i gaćice visokog struka.

Look je uparila s Jimmy Choo sandalama s platformom i Givenchyjevim 4G kristalnim naušnicama kojim je oplemenila blago valovitu frizuru.

Uoči svečane premijere romantične komedije u Australiji, Sweeney je fotografirana u još jednoj prozirnoj haljini na svjetskoj premijeri održanoh 11. prosinca u New Yorku. Tada je nosila blještavu haljinu najpopularnijeg brenda današnjice, talijanskog Miu Miu, za koji nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia